reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Co myślicie na temat spania dziecka tak przy +3/4 na łóżku zwykłym, na sofie rozkładanej ? Bo mamy zamiar mieć w sypialni małej szafę , komode , łóżeczko i łóżko. Na którym na początku przez te 3lata będziemy spać my. A pozniej jak się przeniesiemy do salonu to chowamy łóżeczko i mała by spała na tym lozku..
Jeszcze się wszystko moze zmienić bo 3/4lata to długo, możemy się do tego czasu przeprowadzić do większego mieszkania itp. Ale tak wstępnie się zastanawiam czy to bezpieczne dla takiego dziecka ? Szkoda by mi było szukać pozniej mniejszego łóżka a z tym się uganiać żeby sprzedać lub wydac.
Ja jestem na nie, jak dla mnie dziecko powinno mieć normalne łóżko a nie rozkładana sofe.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To tak jak u mnie. Ja nawet panienskiego nie mialam.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
My będziemy sobie wspólnie robic. Wszyscy żeby parami siedzieli :) ale nie mamy pojęcia jeszcze gdzie itp. chcielibyśmy na powietrzu. Na szczęście na to mamy jeszcze dużo czasu, a jak nie wyjdzie to też płakać nie będziemy. Ciężko będzie żeby dopasować dzień, wszyscy pracują, niektórzy mają dzieci .. niestety skończyły się czasy z liceum gdzie każdy miał czas i tylko czekal na tego typu okazję..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja jestem na nie, jak dla mnie dziecko powinno mieć normalne łóżko a nie rozkładana sofe.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Ale sofy byśmy nie składali. Ciągle była by rozłożona. W sumie zanim mina 3lata to może się jej pozbędziemy a kupimy małej coś mniejszego :)

No u mnie niestety HPV jak zrobiłam wtedy to był... A po jakim czasie ci zanikł??? I które miałaś? Bo są różne

p19u3e3knnye1f6w.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja miałam coś takiego w lipcu w pierwszej ciąży, a teraz robiłam w styczniu i jest już czysto [emoji4]
e4f306b666b6a73ebc5cdedd2aca28c1.jpg

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

To dobrze ze juz lepiej sie czujesz [emoji8] odpoczywaj widocznie dzidzia tego potrzebuje [emoji4] Ja bez zmian , lekarka dzwoniła ta rodzinna z wynikami ż tarczycy i porobila mi też inne i cała reszta Oki tylko mam stan zapalny w organizmie ale powiedziała że to od nerki może być i żebym w przyszłym tygodniu przyjechała jeszcze raz na krew to zobaczymy czy rosnie żeby mieć to pod kontrolą [emoji4] a 3 ego mam kolejną wizyte u urologa mam nadzieję , że obejdzie się bez tej szyny i że nerka się ogarnie [emoji4] za to dziś wzielam się za czytanie książki bo mam ich sporo a nigdy niemialam czasu żeby przeczytać albo zaczynałam i zapomniałam więc teraz nadrobie [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno będzie dobrze [emoji8] ja uwielbiałam czytać i zawsze znajdowałam na to czas a teraz w ciąży, jak leżę od początku nie mam najmniejszej ochoty a tyle chciałam nadrobić [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

reklama
Do góry