Margana
Fanka BB :)
Slicznie[emoji5]taka piłka [emoji16] 23t2dzien![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Slicznie[emoji5]taka piłka [emoji16] 23t2dzien![]()
![]()
Chyba w kwietniu jak dobrze pamiętam to Marika ma urodziny więc okazja na prezent jak ta lala [emoji2] [emoji2]Hahah właśnieAlbo może masz w najbliższym czasie urodziny, imieniny...?
Ty sie kochana nie blokuj tylko szykuj zeby potem nie bylo zaskoczenia[emoji6] A glupie mysli odganiaj daleko!Wczoraj rozmawialiśmy o wózku a mój mówi no już można by było zamówić żeby się rozprostowal itd i żeby wrazie reklamacji też nie było stresu że nie zdążymy ale chyba moja mina mówiła sama za siebie . Nie wiem co mi się stało ale normalnie się zablokowalam z tego stresu
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No to chociaz masz jak nalezy. U mnie odwrotnie[emoji53]Brzuch większy niż pupa [emoji23]
![]()
Ja to tak z przerwami, bo najpierw jak sie obudze to przenosze sie do salonu, bo M tak chrapie ze zasnac nie moge. Potem wstaje i budze mloda, a jak pojada to wracam do sypialni. I jeszcze kilka razy siku. No i tak niby dlugo spie, a niewyspana[emoji53]Ale wam zazdroszczę tego spania dziewczyny [emoji5] ja niby jestem taka "metna " ale spać nieumie ostatnio budzę się o 1 w nocy i wyspana [emoji1]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pierwszy zrobiłam w piątek (test) a już w poniedziałek byłam u ginekologa [emoji16][emoji16]Ja po wczesniejszym poronieniu robilam kilka co 2 dni zeby zobaczyc czy ciemnieje.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
[emoji23][emoji23][emoji23] Chxialabym to widziec[emoji3]Pod tym względem to moje koty też przychodzą![]()
Ale Kra otwierała lodówkę, szafki, odkręcała słoiki, np otwarła lodówkę, wyjęła słoik, odkręciła, zjadła zawartość.... [emoji23]
![]()
Piekne!Oczywiście z okazji udanej wizyty musiałam coś kupić [emoji2]![]()
![]()
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Kardashian [emoji23]Myślałam , że teraz byś tak chciałamieć pupę rozmiaru teraźniejszego brzuszka
haha