reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jakbym wymieniła wszystkie imienne dziwactwa jakie spotkałam podczas pracy to byście się zdziwiły. Mój faworyt : AL PACINO. Tak ktoś dał dziecku na imię a nazwisko miał jakieś typowo polskie ale juz nie pamietam.
No nie, nie wierze[emoji33]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
A ja szczerze mam trochę ciuszkow co online zamowilam mama mi poprala i poprasowala już i myślę z3 na początek wystarczy , wózek wybrany , łóżeczko też praktycznie może to głupie ale normalnie przez te wszystkie akcje brakuje mi odwagi zamówić

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też i wlasciwie to narazie głównie do siebie pozamawialam. Do małej wiem co ale narazie mam ręczniczek i skarpetki i to wszystko szukam oglądam ale jeszcze nie zamawiam

Oby z nerka było wszystko dobrze. Ja teraz siedzę i myślę co by tu jeszcze zamówić ☺️
A nie mialas czasem kupić wszystkiego w maju ?:D
A no właśnie coś mi brakowało w tym nicku[emoji23]

Przywołujesz jakaś obca oliwkę :D
A ja szczerze mam trochę ciuszkow co online zamowilam mama mi poprala i poprasowala już i myślę z3 na początek wystarczy , wózek wybrany , łóżeczko też praktycznie może to głupie ale normalnie przez te wszystkie akcje brakuje mi odwagi zamówić

Też na początku się bałam kupić nawet czapeczki , ale postanowiłam , że nie będę głupio myśleć. Bo mała na pewno zostanie do końca z nami i musi wszystko mieć czego będzie potrzebowała. Łóżeczko kupiliśmy już na początku lutego :) teraz czekamy miesiąc i bierzemy się za resztę :) ty tez masz być dobrej myśli.

Mi też i wlasciwie to narazie głównie do siebie pozamawialam. Do małej wiem co ale narazie mam ręczniczek i skarpetki i to wszystko szukam oglądam ale jeszcze nie zamawiam
Wczoraj rozmawialiśmy o wózku a mój mówi no już można by było zamówić żeby się rozprostowal itd i żeby wrazie reklamacji też nie było stresu że nie zdążymy ale chyba moja mina mówiła sama za siebie . Nie wiem co mi się stało ale normalnie się zablokowalam z tego stresu

reklama
Do góry