reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam Was,

powodzenia na wizytach! Ja spakowana i po pracy jadę z młodym do rodziców, M. niestety zostaje, bo w sobotę widzi się ze swoim synkiem- urok rodziny patchworkowej :sorry2:
Co do studiów- ja studiowałam prawo, pomyłka totalna, żałuję że nie poszłam na architekturę jak tata i dziadek, ale matma mnie przerażała... robiłam nawet jakiś kurs projektowania wnętrz, ale kurde, jednak taki kurs to o kant tyłka... trzeba naprawdę wiedzieć co się robi, jak masz zrobić projekt a ktoś potem wyda na to kupę kasy....

@olaaa7, przy dłuższej to możesz mieć nawet baletki :)

@oliwka_11, niesamowita jesteś z tą figurą! Laska opór!

Ja tezzzz nie umie przestać myśleć o tym lodzie od wczoraj [emoji23] taki apetyczny

Kochana, albo w weekend przejedziecie się do McDrive'a- albo musi Ci wystarczyć narazie glukoza :-D:-D:-D

@Dorotea., kurcze, chyba faktycznie lepiej remontować po remoncie.. chociaż żaden moment nie jest dobry na remont mieszkania w którym się mieszka...

reklama
Witam Was,

powodzenia na wizytach! Ja spakowana i po pracy jadę z młodym do rodziców, M. niestety zostaje, bo w sobotę widzi się ze swoim synkiem- urok rodziny patchworkowej :sorry2:
Co do studiów- ja studiowałam prawo, pomyłka totalna, żałuję że nie poszłam na architekturę jak tata i dziadek, ale matma mnie przerażała... robiłam nawet jakiś kurs projektowania wnętrz, ale kurde, jednak taki kurs to o kant tyłka... trzeba naprawdę wiedzieć co się robi, jak masz zrobić projekt a ktoś potem wyda na to kupę kasy....

@olaaa7, przy dłuższej to możesz mieć nawet baletki :)

@oliwka_11, niesamowita jesteś z tą figurą! Laska opór!

Kochana, albo w weekend przejedziecie się do McDrive'a- albo musi Ci wystarczyć narazie glukoza :-D:-D:-D

@Dorotea., kurcze, chyba faktycznie lepiej remontować po remoncie.. chociaż żaden moment nie jest dobry na remont mieszkania w którym się mieszka...
Hahaha dzięki [emoji23] no glukoza będzie musiała wystarczyć myślę

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Bedzie dobrze. Infekcje nerki sa czeste w ciazy. Ja mam liczne zlogi itd. Ciaza zawsze mi ja obciaza i jest wtedy na granicy wydolnosci. Najwazniejsze ze przestala mnie bolec. Dobrze ze u ciebie szybko to wykryli ,wdraza leczenie i bedzie ok. Trzeba myslec pozytywnie....inaczej czlowiek bal by sie chocby "pierdnac" zeby nic sie nie stalo.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Oliwka a powiedz mi jak nerka Cię boli to w którym miejscu ? Bo mnie od paru dni bolało pod zebrem a teraz od Pol godz w plecach i tak jakby z dwóch stron ale na wysokości żeber tylko że z tylu i nie wiem czy to kręgosłup czy nerki czy co znów [emoji2]

Witam, miłego dnia życzę i powodzenia na badaniach i wizytach
Hm a ja dostałam 75 w takim pojemniczku od lekarki i tylko raz będą mi badać i to nie musze być na czczo

To podobnie jak ja, tylko ja mam 50 i pić będę w gabinecie, ale śniadanie też normalnie mogę zjeść i pobranie będę mieć też tylko raz po godz.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :) W końcu piąteczek :D Jak mi wczoraj wieczorem mały dał popalić to szok, pierwszy raz tak mocno czułam jak się cały rusza a brzuch to tylko falował :D Aż się przeraziłam, że to tak intensywnie czuć już teraz, aż strach pomyśleć co będzie potem :D I to jeszcze normalnie z przodu brzucha było wszystko widać mimo łożyska na przedniej ścianie.

Różnią się kolorem dna gondolki, kolorem materiałów (ten szary w tych s-line jest jaśniejszy - mnie osobiście się mniej podoba) i stelaż ma takie żłobienia ale nie dam Ci pokazać bo usunęłam wiadomość od Bebetto gdzie mi wysłali fotkę. Aaa i ten spód gondolki w s-line (ten czarny) jest chyba z eko skóry jak się nie mylę. No i pamiętaj, że s-linę nie ma w kolorze różowym :D

Za mała to nie, gorzej w drugą stronę [emoji28] Tylko teraz się zastanawiam czy nie będzie za krótka jak założę buty :p Ale już wymyśliłam patent nawet na to :D Kupię jakieś niskie buty i z głowy :D I będzie mi też wygodniej bo na obcasach nie chodziłam już długo i mnie zawsze bolą nogi po takiej przerwie.

Wow super! Ale będzie wesoło :D No chyba Wam pozazdrościli :D
To super. Wreszcie możesz się cieszyć w pełni ciąża. :-)

Śliczności *.* I masz miejsce gdzieś na niego , żeby stal cały czas czy składasz go sobie ? Na prawdę dużo ładniejszy niż na zdjęciach w internecie :) mam nadzieję , że różowy też taki będzie :) a nosidełko wolałas czarne ? Ja się właśnie zastanawiam, bo będzie szaro-rozowo-bialy wozek. To myślałam , że szary fotelik. :p dziękuje za zdjęcia :*
Mam chwile to pokazuje nas bo dawno nie robilam dokumentacji- 25t 5dzien i was poczytam.

ddb4988dc9d95fefcb9894f546c37e33.jpg
0a3a0b3ddfff47dfea0048461c3e2bba.jpg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Z przodu już widać zarys brzuszka :) ale dalej chudzinka jesteś :) nie mam pojęcia gdzie maluszek się mieści :)
Ja już się boję poniedziałkowej glukozy. Co to będzie, mam nadzieję, że nie wyjdzie mi cukrzyca.
A objawia się jakiś cukrzyca ? Ja też się boje, nie wypicia i złego samopoczucia tylko wyniku :/fajnie , że będziemy w kilka w poniedziałek :)

Ja jutro jadę na badania. Muszę dziś jeszcze glukozę sobie kupić. Ja mam tym razem 3punktowa bo takie są teraz wytyczne diabetologiczne. Poprzednie ciążę też miałam 75 do wypicia i pobierane na czczo i po 2h. Ale coś czuję że te cukry będa ponad normę. Trudno nic nie poradzę.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień Dobry :)
Obudziłam się dzisiaj w okropnym bólem głowy :(:( nie wiem czy brać Apap czy przecierpieć :(:(
Ale chwilami aż robi mi się nie dobrze..

* Trzymam kciuki za wizyty :*

Weź Apap bo będziesz się męczyć cały dzień ja mam migreny i Apap nawet w ciazy często mi towarzyszy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry