Taki na baterieA jaki aspirator do noska polecacie?![]()
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki na baterieA jaki aspirator do noska polecacie?![]()
A jaki aspirator do noska polecacie?![]()
No zdążyłam zerknąć na Twój profil i sama założyłam A później jak chciałam Cię zaprosić to patrzę A Ciebie już nie maA założyłam i zawiesilam bo jo zek taki glupol jest. Odwiesze i wysle Ci link na priva bo.wkleilam tu link i.sie moje imir i.nazwisko.pokazalo.
Bo ja pojawiam sie i znikamNo zdążyłam zerknąć na Twój profil i sama założyłam A później jak chciałam Cię zaprosić to patrzę A Ciebie już nie ma![]()
Mialam na poczatku zwykla gruszke, fride i myslalam ze wystarczy. Jak zaczal sie katar i dusznosci to w szpitalu polecily mi polozne "katarek plus". Rewelacja jak dla mnieA jaki aspirator do noska polecacie?![]()