reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mój syn miał etap gdzie robił cyrk przy ubieraniu, ale go z tego wyleczyłam [emoji14] Natomiast jak patrzę na siostrzenicę męża, jej strojenie, fochy, wszystko w różu i błyszczące to też się boję mieć dziewczynkę :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja mloda nie cuduje przy ubieraniu[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
jak zjem, to pójdę składać, będą fotki ;-)
a jeśli chodzi o dziecięce, to przyjaciółka ma sprawdzony patent na ich składanie, i we wtorek będę się uczyć - wtedy też mogę krótki tutorial zrobić ;)

śliczny :D

bedę mamą :)

aaa, nie wpadłabym na to ;)

ale w zoo itd spędza się trochę czasu, a w foteliku dziecko nie powinno spędzać tyle czasu - fotelik nie jest wyodny, zdrowy dla kręgosłupa, itd - funkcją fotelika jest zapewnienie bezpieczeństwa maleńśtwu w trakcie np wypadku, więc czas spędzany w foteliku powinien być minimalizowany...
Ale może chusta/nosidełko na takie spacery?

skończyłam :D :D :D
idę coś zjeść (tyle czasu mi to zajęło, że naprawdę zgłodniałam......), a potem biorę się za składanie ubrań ;)
Tez nie jestem za fotelikami w ciągu dnia. Jak widziałam te pozwijane dzieciaczki to aż żal było patrzeć. Gondola najlepsza, później już spacerówka :)
Dobrze, to czekam na fotki :D przydadzą się na pewno :)

Bardzo lubię z takiej serii bardziej aptecznej: sesderma, lubię też Eris albo bielende. Teraz musiałam sobie kupić nowy, bez kwasów czy retinolu więc kupiłam nawilżający Embryolisse i też bardzo fajny.
Czyli w ciąży nie można używać retinolu i kwasów? Ja to ogólnie jestem mało kremowa [emoji16] Jedyny krem którego używam to nivea soft tylko wtedy jak mam suchą skórę :p Trzeba by w końcu zacząć dbać o siebie.

Co myślicie???
1521809682-302495814603ccd8-aaaaaa.jpeg
1521809688-c8a4e29fb53a76ae-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k1b8icuf5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Oooo ja ciee śliczna! W jakim sklepie i jaka cena? Piękna tylko kolor mógłby być trochę ciemniejszy, przynajmniej jeśli o mnie chodzi bo ja blada i blada sukienka to średnio by wyglądało :p

Moja siostrzenica tak samo, ciągle biega z rozpuszczonymi włosami, które lecą jej do oczu ale zapomnij o spinkach, gumkach i opaskach, wszystko wytrzymuje na głowie max 15 minut.
Ja jestem optymistka i dla mnie zawsze znajdzie się sposób, rozwiązanie a od Was ciągle słyszę "oby nie było łyse x, " o ile będzie lubila" kobitki myślmy pozytywnie [emoji16] ja widzę świat w kolorowych barwach i uważam, że znajdę rozwiązanie na każdy problem [emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png

Oooo ja ciee śliczna! W jakim sklepie i jaka cena? Piękna tylko kolor mógłby być trochę ciemniejszy, przynajmniej jeśli o mnie chodzi bo ja blada i blada sukienka to średnio by wyglądało :p
229 zł u nas we Wrocławiu w takim pasażu :) pełno sukienek :)

p19u3e3k1b8icuf5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry