reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Bez włosów też się da żyć [emoji23]
A serio, to ja w tej kwestii pewnie będę miała zabawnie - spora szansa, że odziedziczy włosy po mnie, a mam BARDZO kręcone... O też trochę kręcone, tzn jak ma choć trochę dłuższe (tak z 3cm..) to się kręcą, teść mocno kręcone (kręcą się nawet całkiem krótkie)
A czesanie TAKICH włosów, to jest wyzwanie [emoji23]
Tzn inaczej - od jakiś 20 lat nie podjęłam próby rizczesania włosów inaczej niż po umyciu na mokro... [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Jak już pisałam wyżej u mnie córcia nie ma po kim być łysa [emoji1][emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
A serio, to ja w tej kwestii pewnie będę miała zabawnie - spora szansa, że odziedziczy włosy po mnie, a mam BARDZO kręcone... O też trochę kręcone, tzn jak ma choć trochę dłuższe (tak z 3cm..) to się kręcą, teść mocno kręcone (kręcą się nawet całkiem krótkie)
Tzn inaczej - od jakiś 20 lat nie podjęłam próby rizczesania włosów inaczej niż po umyciu na mokro... [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Jak Ci się kiedyś zamarza proste to można ketatyna wyprostować i nie ma problemów [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

A ona nie będzie za bardzo opinała brzuszka jak bardziej urośnie? Bo ma ten pasa taki trochę szeroki na zdjęciach.
Ona jest na teraz na ślub w kwietniu [emoji14] myślę że aż tak nie urosną a i tak spokojnie mam luz na brzuszku

p19u3e3k1b8icuf5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dobre :D Coś w moim stylu [emoji28] Czasem dopada mnie taki wku...w, że szok. Niestety tylko mnie, bo siostra jest jeśli o takie zachowania chodzi ostoją spokoju [emoji14] Pewnie u mnie z czasem też pojawi się takie zachowanie jeśli młody będzie robił awantury z jakiegoś powodu :D

Ooo chyba czytasz mi w myślach :D dzięki :D
Sama bylam ciekawa, bo jak cirke rodzilam to bylo tylko pol roku macierzynskiego i tyle. A teraz jest wybor.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja mam nadzieję, że mała będzie miała włosy męża :) On ma mega grube i gęste, syn ma po nim i każda fryzjerka się nim zachwyca, ale takie włosy trzeba umieć obciąć bo jak mu trochę podrosną to zaraz jak wściekły szopen wygląda bo ma ich za dużo. I na co to chłopcu? :) Ironią losu byłoby, gdyby córka odziedziczyła po mamie 3 cienkie włosy na krzyż ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Uwierz mi, że życie zweryfikuje dużą część Twoich teorii :) Ja już to przerobiłam. Będąc w 1 ciąży wydawało mi się, że znam wszystkie złote środki na każdą sytuację. Niestety później się okazało, że 3/4 z nich nie da się zastosować do mojego dziecka :)

Pracuje w żłobku i dzieci się mnie słuchają ... Nie mam z tym żadnych problemów :) nawet niejadki za moja namowa zjedza, dziewczynki które nie lubią się czesać pozwolą się uczesać... Nieraz przychodzi dziecko z gumka w ręce bo w domu nie pozwoliła i nie ma problemu... Tak samo gdy rodzic prosi by dziecko zdjęlo sweter... Wystarczy, że podejdzie do mnie i mogę zdjąć więc uwierz, że zależy od relacji i rodzice są w szoku bo nas dzieci słuchają :) a ich nie... Rodzice nas proszą o sposób jak my to robimy

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Pracuje w żłobku i dzieci się mnie słuchają ... Nie mam z tym żadnych problemów :) nawet niejadki za moja namowa zjedza, dziewczynki które nie lubią się czesać pozwolą się uczesać... Nieraz przychodzi dziecko z gumka w ręce bo w domu nie pozwoliła i nie ma problemu... Tak samo gdy rodzic prosi by dziecko zdjęlo sweter... Wystarczy, że podejdzie do mnie i nogę zdjąć więc uwierz, że zależy od relacji i rodzice są w szoku bo nas dzieci słuchają :) a ich nie

f2w39n7303c24ozn.png
Trafiłaś w sedno. Ze swoim jest zupełnie inaczej :)

Do góry