Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Dobrze ,że chociaż wygląda normalnie [emoji3] no chyba że to pozoryJak z horroru![]()
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze ,że chociaż wygląda normalnie [emoji3] no chyba że to pozoryJak z horroru![]()
No dokladnie. Moja raz w ztciu zrobila taka zadyme w sklepie. Wynioslam ja, postawilam obok auta, ja pare metrow dalej i wyla tak na pol osiedla dopoki M nie skonczyl zakupow. Wiecej sie to nie powtorzylo[emoji5]Jeśli chodzi o takie zachowanie to już niestety zależy od charakteru i wychowania... To tak samo jak z awantura w sklepie z 2latkiem gdy on chce żebyś coś kupiła a Ty się nie zgadzasz... Też jak będziesz ulegala to będzie krzyczało na cały sklep i tupalo nogami...
![]()
Moja kolezanka kiedys zawiozla corke do przedszkola w szlafroku[emoji23]Tak się składa, że skończyłam pedagogikę, znam temat i próbowałam takich sztuczek. Tylko skończyło się tym, że żadna z 3 przygotowanych bluzek mu nie pasowała, a w kulminacyjnym momencie wszystkie 20 t-shirtow w szafie było beeee. Któregoś dnia nerwy mi puściły i niepedagogiczne zaciagnelam go do auta bez bluzki (było ciepło), wzięłam pierwsza lepszą i dostał wybór - albo zaklada, albo spędzi dzień w przedszkolu z gołą klatą. Wrzeszczał całą droge, ale bluzkę ubrał. Od tamtego momentu skończyły się fochy z ubraniami.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczna [emoji7]Co myślicie???![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
I co podobała Ci się nowa fryzura? [emoji23] później też nie dawalas się czesać ? Ja takich dzieci nie znam i wierzę, że moje nie będzie takie a poza tym ja bym po prostu nakazala usiąść i dać się uczesac i tyle... Nie dam sobą rządzić [emoji16]Ja się absolutnie nie zgadzałam ani na czesanie ani na mycie, stwierdziłam, że wolę być łysa (dziadek już wtedy miał sporą część łysą....), więc mama mnie zgodnie z życzeniem ogoliła na łyso... Miałam cokolwiek koło 2 lat..
Potem trochę chodziłam w czapeczce, a po paru tygodniach już odrosły![]()
![]()
U mnie nad ranem i gdy idę spać też kolo 21 [emoji1][emoji16] ale teraz czuję już co godzinęMój to jest najbardziej aktywny koło 21, wtedy szalej [emoji16] Jestem strasznie ciekawa jak on wygląda, do kogo jest podobny![]()
I życzę nam wszystkich takich dzieci [emoji16][emoji16]Moja mloda nie cuduje przy ubieraniu[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Ola powiem tak, jest ciezko, ale konsekwencja zawsze wygrasz! Moja mloda z M moze zrobic wszystko, bo on sie tak daje[emoji6]No niestety charakterek to ona ma, w dodatku niestety siostra jest pobłażliwa i tak to wszystko wygląda. Ja nie mam zamiaru tak wychowywać dziecka, mam nadzieję, że mi się uda być stanowczą![]()
Bez włosów też się da żyć [emoji23]Ja jestem optymistka i dla mnie zawsze znajdzie się sposób, rozwiązanie a od Was ciągle słyszę "oby nie było łyse x, " o ile będzie lubila" kobitki myślmy pozytywnie [emoji16] ja widzę świat w kolorowych barwach i uważam, że znajdę rozwiązanie na każdy problem [emoji1]
![]()