reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

hahahaha i ty byłaś niezła i mama! :D Mi by chyba jednak ręka zadrżała :D

Biedulka... :D Rozumiem że idzie w kota ze shreka? ;)

Ogólnie ja uważam że dzieci to są mali ludzie i trzeba starać się z nimi pogadać albo zastanowić co mogą sobie myśleć i postawić się czasami w ich sytuacji. Oczywiście nie zawsze mi to tak super wychodzi ;) plus póki co mam jedno dziecko- ale w większości wypadków działa. No i młody wie że jak się wk... to już naprawdę jest gruba akcja więc nie za często to się zdarza.
No dokladnie zgadzam sie z Toba.

Co do mojej mlodej to ona jest swietna manipulantka. Potrafi doskonale wyczaic co na kogo dziala i wykozystac to w odpowiedni sposob. Juz kilka pan w przedszkolu mi to mowilo. No nie jest latwo byc twardym[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Uwierz mi, że życie zweryfikuje dużą część Twoich teorii :) Ja już to przerobiłam. Będąc w 1 ciąży wydawało mi się, że znam wszystkie złote środki na każdą sytuację. Niestety później się okazało, że 3/4 z nich nie da się zastosować do mojego dziecka :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie! Trzeba dostosowac metody do konkretnego egzemplarza[emoji23]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dziewczyny właśnie mi się przypomniało ze od 2 dni w nocy jak się przebudze to jestem całą zalana potem normalnie jestem całą mokra nie mam pojęcia dlaczego ma tak któraś?

Pracuje w żłobku i dzieci się mnie słuchają ... Nie mam z tym żadnych problemów :) nawet niejadki za moja namowa zjedza, dziewczynki które nie lubią się czesać pozwolą się uczesać... Nieraz przychodzi dziecko z gumka w ręce bo w domu nie pozwoliła i nie ma problemu... Tak samo gdy rodzic prosi by dziecko zdjęlo sweter... Wystarczy, że podejdzie do mnie i mogę zdjąć więc uwierz, że zależy od relacji i rodzice są w szoku bo nas dzieci słuchają :) a ich nie... Rodzice nas proszą o sposób jak my to robimy

f2w39n7303c24ozn.png
Kochana nie zrozum mnie zle, bo na pewno znajdziesz swietne sposoby na swoje dziecko. I na pewno doswiadczenie z dziecmi Ci w tym pomoze. Ale zapewniam, ze przy swoim dziecku jest zupelnie inaczej. Cos o tym wiem, bo tez pracuje z dziecmi, tylko w innym charakterze. Pomoglo mi to bardzo w sprawach technicznych. Natomiast psychiczne aspekty to juz zupelnie inna bajka.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

I tak bywa [emoji1] ale mi się podobają fryzurki z tymi malymi gumeczkami to tych nie da się zdjąć tak łatwo [emoji16]
1521812713-4573ab7bfcab12d1-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png
Fajne są, ale całkiem prostych Hania nie będzie miała na 99%... Ja mam typowe afro [emoji23]
A zakres fryzur, które da się zrobić z takich włosów jest zupełnie inny - da się zrobić taki warkoczyk, ale już rozplątac... Małe gumeczki to się zdejmuje.... Nożyczkami [emoji23]
A najlepiej było, jak szukałam fryzjera, który mnie uczesze na ślub... - każdy zaczynał od "wyprostować....", a ja dziękowałam i wychodziłam... Potem wychodziłam, mówiłam o co mi chodzi dodając, że nie zgadzam się na wyprostowanie, słyszałam, że się nie da i wychodziłam....
A ja chciałam mieć swoje, rozczochrane włosy, tylko upięte, żeby nie leżały na szyi i nie leciały na twarz ;)
I w końcu się udało ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry