reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No tego na pewno latwo nie zdejmie. Tylko jak dziecko ma sie meczyc w takiej fryzurze to ja wole zeby chodzilo rozczochrane ale szczesliwe[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Czyje, że moja będzie jak ja i będzie lubiła ładnie wyglądać [emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Powiem wam że serio miałam już dość szukania kiecki.. Pierwszy raz byłam poirytowana szukaniem sukienki bo jakaś nieforemna jestem a te sukienki wszystkie to na jakieś modelki.. Więc jak znalazłam model na siebie długo nie myślałam

p19u3e3k1b8icuf5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

A ja nie lubię się martwić na zapas i często bezpodstawnie [emoji16] mam się dręczyć, że będzie źle a później sir okaże, że niepotrzebnie sobie humor psuje? Ja się cieszę, że będę stroić i czesać to mi poprawia humor, sprawia, że cieszę się z córci i ciąży a tu wiele osób zabiera mi pozytywna energie jak wampiry energetyczne i zupełnie nie wiem dlaczego [emoji12] co komu przeszkadza, że cieszę się z tych małych rzeczy żeby na sile mi to zabierać?[emoji39] miałam naprawdę dobry humor a po tych komentarzach dalej uważam tak jak uwazalam a czuje się jakbym tydzień nie spała...

f2w39n7303c24ozn.png
Oczywiscie, ze ciesz sie! Mysle, ze kazda z nas chciala dobrze. Chidzilo o to zeby Cie uswiadomic, ze nie musi byc tak jak Ci sie wydaje i zebys potem nie byla zaskoczona tylko przygotowana. Na pewno nikomu nie chodzilo o to zeby Ci radosc odbierac. Nawet bie pomyslalabym, ze tak to odbierzesz, wiec sie nie gniewaj[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Nie czytaj google, bo tam zawsze Ci powiedzą że na bank jestes smiertelenie chora na wszystkie choroby swiata i masz miesiąc życia :D
Dokładnie [emoji14] dr Google chorobę ci znajdzie.... Ja to już przez tego dr byłam śmiertelnie chora kilka razy B-)

p19u3e3k1b8icuf5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

moja corka ma 8 lat i fakt jest tak ze trzeba miec patent na swoje dziecko.. nie zawsze metody polecane przez wszystkich daja rezultat
ja swoją corke bardzo po partnersku traktuje dzieki temu mamy fajny kontakt bardzo wyluzowany ale jak trzeba to tez krzykne i nie dam sobie na glowe wejsc a marcelina lubi testowac mnie
w sklepie zawze mamy umowe moze sobie wybrac jedna rzecz i to przewaznie jakis batonik czy kinder jajo jest nigdy fochow nie robila z tym ale z ubieraniem dziewczyny ja codziennie mam taki wkurw z rana z nia ... wszystko jest blee...
dzinsy absolutnie sukienki nie tylko getry najlepiej jak wszystko jest pstrokate gora w paski dol w kola ryk dzien w dzien .. dlatego chyba ciesze sie ze bedzie chlopak bo nie zdzierżyłabym drugiej takiej strojnisi ...
To wspolczuje Ci tych akcji. U mnie to jest tylko problem z czasem ubierania. W ogole z czasem. Ona jest totalnie wyluzowana i na wszystko ma czas. A ja nerwowa jestem[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Z opiekunkami w żłobku/ przedszkolu jest jedna podstawowa kwestia- są obce. I tak jak my wiemy jak można wpłynąć na naszego męża/ faceta żeby coś „uzyskać” tak samo zachowują się dzieci. Wiec w druga stronę również jest łatwiej coś wyegzekwować po prostu, bo działa się bardziej racjonalnie niż np taki tatuś który po całym dniu pracy chce zrobić córeczce przyjemność i najszybszy sposób to kupić jej. 3 jajka a nie jedno :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trafilas w sedno!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry