reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tylko niby dziecko nie powinno być dłuższy czas w foteliku a tak wypad nawet jednodniowy to zawsze to kilka godzin w foteliku :) A nie martw się, gondola w Vulcano jest składana, więc sporo miejsca nie zajmie ;)
Zawsze można jeszcze nosidło/chustę zabrać :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oczywiscie, ze ciesz sie! Mysle, ze kazda z nas chciala dobrze. Chidzilo o to zeby Cie uswiadomic, ze nie musi byc tak jak Ci sie wydaje i zebys potem nie byla zaskoczona tylko przygotowana. Na pewno nikomu nie chodzilo o to zeby Ci radosc odbierac. Nawet bie pomyslalabym, ze tak to odbierzesz, wiec sie nie gniewaj[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Już od dwóch godzin chyba odpowiadam na komentarze, które mają mnie uswiadomic , że może być ciężko i słucham jak ciężko jest u innych[emoji39] to nie były dwa komentarze :) i już mnie to od dłuższego czasu mocno irytowalo bo ile można [emoji39] ja wiem, że może być różnie, ale wierzę, że na wszystko znajdę sposób bo taki mam charakter :) i proszę skończmy już ten temat bo już naprawdę chciałabym popisać o czymś milym

f2w39n7303c24ozn.png

Jeśli dziecko zaczyna chodzić do żłobka i ma 8mcy i jest w żłobku od 6 /7 rano do 16h a spać idzie w domu o 18 to myślę, że wtedy akurat więcej czasu spedza w żłobku i bardziej obcy jest wtedy ojciec , który pracuje w innym mieście :) a dziecko idąc z nami przez wszystkie grupy od takiego polrocznego do czterolatka nie traktuje nas jak obca osobe... Biegnie do nas przez całe miast by przybić piątkę a rodzice za nim... Krzyczy z auta lub autobusu i macha bo nas zobaczyło itp :) a gdy dzieci mają roczek to czasem matki są zazdrosne bo dziecko nie chce do niej iść ... "Na sile" muszę wynosić dziecko a gdy już postawię przed mama dziecko kładzie się na ziemię w złości i płacze... Więc nie wiem gdzie tu opiekunki są obce

f2w39n7303c24ozn.png
Zobaczysz kiedys o co chodzi[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry