Margana
Fanka BB :)
Na pewno to ma swoj urok, ktory Ł uwielvia[emoji3]Często. Za częstoAle co zrobisz gdy poruszasz sie z gracją słonia w składzie porcelany, a chciałabyś być zwinna jak kot
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na pewno to ma swoj urok, ktory Ł uwielvia[emoji3]Często. Za częstoAle co zrobisz gdy poruszasz sie z gracją słonia w składzie porcelany, a chciałabyś być zwinna jak kot
![]()
Wracałam dziś z pracy i szłam szybciej i nagle zaczęło mnie boleć z przodu poniżej brzucha i boli do teraz jak się ruszam a najbardziej jak robię krok prawą nogą, czy myślicie że mogła sobie naciągnąć coś w pachwinie? Pierwszy raz coś mnie tak na prawdę zabolało.
Odpadł mi zakup body z krótkim rękawem bo M dostał od kolegi 7 sztuk body, wszystkie takie sameMały będzie miał na każdy dzień tygodnia [emoji28]
Zobacz załącznik 843587
Ten który Klaudia póki co wybrała też ma składaną gondolkę![]()
O tak, tam mozna duzo fajnych rzeczy znalezc[emoji3]W sieciówkach nie znalazłam nic... A mamy we Wrocławiu taki pasaż handlowy Zielińskiego i tam są stoiska z sukienkami, butami itdi to był strzał
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No myślę , że synuś się oburzyl że tak szybko szlas [emoji4] odpocznij. A body superWracałam dziś z pracy i szłam szybciej i nagle zaczęło mnie boleć z przodu poniżej brzucha i boli do teraz jak się ruszam a najbardziej jak robię krok prawą nogą, czy myślicie że mogła sobie naciągnąć coś w pachwinie? Pierwszy raz coś mnie tak na prawdę zabolało.
Odpadł mi zakup body z krótkim rękawem bo M dostał od kolegi 7 sztuk body, wszystkie takie sameMały będzie miał na każdy dzień tygodnia [emoji28]
Zobacz załącznik 843587
Już widziałam stoiska z ciuszkami dla dzieci <3O tak, tam mozna duzo fajnych rzeczy znalezc[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Ola ja tez mam takie bole, zwlaszcza jak sxybciej wstane. To raczej rozciagania, ktore przy szybszych ruchach, kichaniu, kaszlu moga powodowac bol.Wracałam dziś z pracy i szłam szybciej i nagle zaczęło mnie boleć z przodu poniżej brzucha i boli do teraz jak się ruszam a najbardziej jak robię krok prawą nogą, czy myślicie że mogła sobie naciągnąć coś w pachwinie? Pierwszy raz coś mnie tak na prawdę zabolało.
Zobacz załącznik 843587
A zagladalas tam?Już widziałam stoiska z ciuszkami dla dzieci <3
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Nieee... Na szczęście bo wyczyściłabym konto doszczętnieA zagladalas tam?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Szkoda, bo ciekawa jestem jakie ceny[emoji6]Nieee... Na szczęście bo wyczyściłabym konto doszczętniepoczekam na przelew z zusu hehehe
![]()
27.06.17 Anastazja [*]