reklama
W sieciówkach nie znalazłam nic... A mamy we Wrocławiu taki pasaż handlowy Zielińskiego i tam są stoiska z sukienkami, butami itd@Marika92
Gdzie takie perełki wyszukujesz ? :-) śliczna ta sukienka. Bardzo sexi i elegancka.

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
@oliwka_11 śliczny brzusio
@Veraska też myślałam o Patryku
ale Gabryś też ładne 
27.06.17 Anastazja [*]
@Veraska też myślałam o Patryku

27.06.17 Anastazja [*]
Ja mam synka Patryka, więc całym sercem jestem za tym imieniemCześć dziewczyny
Leżę i czekam na USG nogi. Nic nie powiedzieli kiedy. Zaraz idę do sklepiku kasę rozmienić bo trzeba tv uruchomić hehe..
Co myślicie o imieniu Gabriel ? Podoba mi się lub Patryk. :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I to ileNa Zielaka takie cuda???[emoji15]
![]()

27.06.17 Anastazja [*]
olaaa7
Fanka BB :)
Wracałam dziś z pracy i szłam szybciej i nagle zaczęło mnie boleć z przodu poniżej brzucha i boli do teraz jak się ruszam a najbardziej jak robię krok prawą nogą, czy myślicie że mogła sobie naciągnąć coś w pachwinie? Pierwszy raz coś mnie tak na prawdę zabolało.
Odpadł mi zakup body z krótkim rękawem bo M dostał od kolegi 7 sztuk body, wszystkie takie same
Mały będzie miał na każdy dzień tygodnia [emoji28]

Odpadł mi zakup body z krótkim rękawem bo M dostał od kolegi 7 sztuk body, wszystkie takie same
Ten który Klaudia póki co wybrała też ma składaną gondolkę@klaudia975 wiesz, że niektóre wózki mają składane na płasko gondole? Może się nad takim zastanowisz? Czy Ty już masz wózek, zapomniałam.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Margana
Gratuluje!Twój to na pewno się z tobą nie nudzi![]()
A tak na marginesie - MAMY KLICZE DO NOWEGO MIESZKANIA![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]

Aniołek[*] 8.08.2017
Jeśli ktoś nie uważa, że taki burger musi być z mięsem, to polecam bardzoNie widziałam tego zdjęcia wyżej [emoji33] ale bym teraz zjadła... Razem z tym lodem co był wczoraj pokazywany i szczul nas wszystkie [emoji1][emoji1]
![]()
No i O też bardzo smakowało

Margana
Zrob jak uwazasz. Ale witaminy D bie trzeba konsultowac. Ja akurat biore Pregne Plus i tam jest ta dawka 2000j. A to tabletki przeznaczone dla ciezarnych.Nie wiem czy już sobie kupić i nie zacząć brać czy poczekać do czwartkowej wizyty i porozmawiać o tym z lekarzem :/

Aniołek[*] 8.08.2017
reklama
Onaszczesliwa2018
Piękna na prawdę [emoji4]W sieciówkach nie znalazłam nic... A mamy we Wrocławiu taki pasaż handlowy Zielińskiego i tam są stoiska z sukienkami, butami itdi to był strzał
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: