reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Chyba musiałabym mieć ciepło w domu bo z reguły nie mam w zwyczaju ubierać się w firanki :D zimno mi na samą myśl bo ja zmarzluch

p19u3e3k1b8icuf5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
To trzeba wtedy nagrzać [emoji16] ja to sobie kiedyś nawet czerwony gorset dla mojego kupiłam i w jego urodziny pozapalalam świece, włączyłam nasze specjalne kawalki, ubrałam ten gorset, pończochy, pas do ponczoch i szpilki ... To były chyba jego najlepsze urodziny hahaha no i stałam gdy wchodził do mieszkania z jego ulubionym ciastem [emoji23][emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
W femibionie jest 400 tylko kurcze to musze koniecznie zrobi a jak się nazywa ta witamina D w aptece?
Vigantoletten jest najlepsze. Kazdy dorosly powinien brac 2000j, a tym bardziej ciezarna. Nawet jak bylam z mloda w poradni wad postawy to przypominala, ze ja tez powinnam lykac.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

To trzeba wtedy nagrzać [emoji16] ja to sobie kiedyś nawet czerwony gorset dla mojego kupiłam i w jego urodziny pozapalalam świece, włączyłam nasze specjalne kawalki, ubrałam ten gorset, pończochy, pas do ponczoch i szpilki ... To były chyba jego najlepsze urodziny hahaha no i stałam gdy wchodził do mieszkania z jego ulubionym ciastem [emoji23][emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png
Uuuuu ja chyba muszę coś takiego zrobić ale myślę że jak urodzę :D

p19u3e3k1b8icuf5.png

27.06.17 Anastazja [*]

Uuuuu ja chyba muszę coś takiego zrobić ale myślę że jak urodzę :D

p19u3e3k1b8icuf5.png

27.06.17 Anastazja [*]
[emoji16][emoji16] no teraz z brzuszkiem już nie będzie ten sam efekt i o gorsecie można zapomnieć [emoji16][emoji16] tylko ewentualnie jakaś koszula nocna koronkowa tu i ówdzie a satynowa na brzuszku [emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png

[emoji16][emoji16] no teraz z brzuszkiem już nie będzie ten sam efekt i o gorsecie można zapomnieć [emoji16][emoji16] tylko ewentualnie jakaś koszula nocna koronkowa tu i ówdzie a satynowa na brzuszku [emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png
Twój to na pewno się z tobą nie nudzi :D

A tak na marginesie - MAMY KLICZE DO NOWEGO MIESZKANIA :D

p19u3e3k1b8icuf5.png

27.06.17 Anastazja [*]

Twój to na pewno się z tobą nie nudzi :D

A tak na marginesie - MAMY KLICZE DO NOWEGO MIESZKANIA :D

p19u3e3k1b8icuf5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Hehehe no kilka razy w roku go czymś zaskakuje [emoji23][emoji23][emoji16][emoji16] za często nie ma co bo wtedy nie będzie miał efektu wow [emoji16] bo przywyknie [emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png

Hehehe no kilka razy w roku go czymś zaskakuje [emoji23][emoji23][emoji16][emoji16] za często nie ma co bo wtedy nie będzie miał efektu wow [emoji16] bo przywyknie [emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png
Dokładnie :D się przyzwyczai chłop i nie będzie efektu wow :D

p19u3e3k1b8icuf5.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
wczoraj przysnęłam kilka razy, raz dobrze, że się obudzilam, bo babcia by była głodna.... :O
dzisiaj też od rana kiepsko, i nawet cacao z kawą niebardzo pomaga :( chyba znowu jakaś zmiana pogody będzie, bo od paru miesięcy tak dziwnie reaguję... oby już na lepsze, bo kolejnego powrotu zimy chyba nie zdzierżę..

ja też nie...

super :D
przetestuję pewnie dopiero po świętach, chwilowo przeszła mi ochota na kalafiora (po tym, jak kupiłam worek 2,5kg mrożonego i w większości zjadłam :p)
ale za parę dni to już pewnie chętnie zjem, a wygląda bardzo apetycznie :D :D :D

moim zdaniem powinno być łóżko, nie ze względu na skladanie, ale na materac itd...

piękna... szkoda, że taka droga :(

gdzieś miałam filmiki, bo większość nie wierzyła, jak Ula pisała o wyczynach suni....
ale też pies naprawdę z predyspozycjami, do tego lata odpowiedniego szkolenia, itd. - wyjeżdżała z nią na kilka międzynarodowych akcji, jak mówiono o udziale polskich ratowników po trzęsieniu ziemii gdzieś tam, czy jak się budynek zawalił... takie psy są szkolone, żeby coś takiego jak np zamknięte drzwi nie były przeszkodą (choć na uchwytach czasem zostawały ślady zębów)
Jak Ula zostawiła sunię na chwilę w aucie, to potem miała do wymiany klamkę do otwierania drzwi, i coś tam z pasów, bo przecież co to za pomysł, żeby pieseczka w aucie na siedzeniu pasem przypiąć....

brzuszek śliczny, ale tunika :D :D :D
możesz napisać, gdzie można taką kupić...? piękna jest...
Tunika z New Look :-) można na zalando znaleźć ale nie wiem czy jeszcze dostępna. Ja mam swoją z UK.

Do góry