G
gosc12
Gość
Jesteś dalej ode mnie, miałas @ 25 a ja ostatnia od 21 października ..dziewczyny gratuluję udanych wizyt, i piękne zdjęcia
wrzucę na pewno
jeśli chodzi o składanie koszulek "dorosłych", to najlepiej położyć na płasko, złożyć wzdłuż i na 3 części (tak jak są nowe w sklepie często składane), rękawy najlepiej pod kątem prostym (chyba, że jakoś inaczej wszyte, to tak, żeby się nie pogniotły), potem ten pasek, który wyszedł też na 3 części. A potem jeszcze raz na pół, i ładnie stoi grzbietem w dół
mam nadzieję, że napisałam w miarę czytelnie, ale jak chcecie, to dzisiaj mam pranie do składania, więc mogę zrobić dokumentację foto
zostało koło 50 stron
30dzień
ja robiłam dopiero w listopadzie, po pod koniec października (od 25) miałam @... tzn trochę dziwna była, bo parę dni wcześniej i mniej obfita niż zwykle, przez tydzień takie bardziej intensywne plamienie po prostu, ale przy treningu maratońskim i zbyt niskim poziomie tkanki tłuszczowej (miałam kilkanaście %, norma to 20-25%) to w sumie jak najbardziej się zdarzają takie zaburzenia... potem jeszcze infekcja itd, a potem poszłam biegać, i po paru km, jak trochę dziwnie się biegło ni z tego ni z owego pomyślałam, że jestem w ciąży, i że będę miała córkę Hanię... no i kupiłam test, rano zrobiłam, i były widoczne dwie wyraźne krechya płeć potwierdzona dopiero na drugich prenatalnych ;-)