reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

dziewczyny gratuluję udanych wizyt, i piękne zdjęcia :D

wrzucę na pewno :)
jeśli chodzi o składanie koszulek "dorosłych", to najlepiej położyć na płasko, złożyć wzdłuż i na 3 części (tak jak są nowe w sklepie często składane), rękawy najlepiej pod kątem prostym (chyba, że jakoś inaczej wszyte, to tak, żeby się nie pogniotły), potem ten pasek, który wyszedł też na 3 części. A potem jeszcze raz na pół, i ładnie stoi grzbietem w dół ;)
mam nadzieję, że napisałam w miarę czytelnie, ale jak chcecie, to dzisiaj mam pranie do składania, więc mogę zrobić dokumentację foto ;)

zostało koło 50 stron ;)

30dzień ;)
ja robiłam dopiero w listopadzie, po pod koniec października (od 25) miałam @... tzn trochę dziwna była, bo parę dni wcześniej i mniej obfita niż zwykle, przez tydzień takie bardziej intensywne plamienie po prostu, ale przy treningu maratońskim i zbyt niskim poziomie tkanki tłuszczowej (miałam kilkanaście %, norma to 20-25%) to w sumie jak najbardziej się zdarzają takie zaburzenia... potem jeszcze infekcja itd, a potem poszłam biegać, i po paru km, jak trochę dziwnie się biegło ni z tego ni z owego pomyślałam, że jestem w ciąży, i że będę miała córkę Hanię... no i kupiłam test, rano zrobiłam, i były widoczne dwie wyraźne krechy ;) a płeć potwierdzona dopiero na drugich prenatalnych ;-)
Jesteś dalej ode mnie, miałas @ 25 a ja ostatnia od 21 października .. :confused:

reklama
A ja nie zrozumiałam tego obrazka hahaha:D :laugh2:
A którego? Bo mam zaćmienie

f2w39n7303c24ozn.png

Mi tez. Niby pospalam dlugo a spalabym dalej[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
wczoraj przysnęłam kilka razy, raz dobrze, że się obudzilam, bo babcia by była głodna.... :O
dzisiaj też od rana kiepsko, i nawet cacao z kawą niebardzo pomaga :( chyba znowu jakaś zmiana pogody będzie, bo od paru miesięcy tak dziwnie reaguję... oby już na lepsze, bo kolejnego powrotu zimy chyba nie zdzierżę..

To tak jak u mnie. Ja nawet panienskiego nie mialam.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
ja też nie...

super :D
przetestuję pewnie dopiero po świętach, chwilowo przeszła mi ochota na kalafiora (po tym, jak kupiłam worek 2,5kg mrożonego i w większości zjadłam :p)
ale za parę dni to już pewnie chętnie zjem, a wygląda bardzo apetycznie :D :D :D

Ale sofy byśmy nie składali. Ciągle była by rozłożona. W sumie zanim mina 3lata to może się jej pozbędziemy a kupimy małej coś mniejszego :)
moim zdaniem powinno być łóżko, nie ze względu na skladanie, ale na materac itd...

Właśnie mierzyłam sukienkę
1521730504-01450257c3ca63e2-aaaaaa.jpeg
1521730507-cb5297e0eb3e6019-aaaaaa.jpeg
nie skromnie pisząc wyglądałam i czułam się w niej pięknie... Ale.... 360 zł nie zapłacę za jednorazową imprezę... Jeszcze buty... Ehh a na prawdę śliczna na żywo.

p19u3e3knnye1f6w.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
piękna... szkoda, że taka droga :(

[emoji23][emoji23][emoji23] Chxialabym to widziec[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
gdzieś miałam filmiki, bo większość nie wierzyła, jak Ula pisała o wyczynach suni....
ale też pies naprawdę z predyspozycjami, do tego lata odpowiedniego szkolenia, itd. - wyjeżdżała z nią na kilka międzynarodowych akcji, jak mówiono o udziale polskich ratowników po trzęsieniu ziemii gdzieś tam, czy jak się budynek zawalił... takie psy są szkolone, żeby coś takiego jak np zamknięte drzwi nie były przeszkodą (choć na uchwytach czasem zostawały ślady zębów)
Jak Ula zostawiła sunię na chwilę w aucie, to potem miała do wymiany klamkę do otwierania drzwi, i coś tam z pasów, bo przecież co to za pomysł, żeby pieseczka w aucie na siedzeniu pasem przypiąć....

Dziewczyny ja tak na szybko.
22t 4dz
Jestem w drodze na wizytę
Później odezwę się
Pozdrawiam [emoji4]
4ff49e2041fb002a6d374f966e6963f3.jpg

Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom
brzuszek śliczny, ale tunika :D :D :D
możesz napisać, gdzie można taką kupić...? piękna jest...

reklama
Do góry