@_agnieszka_ tym razem coś dla Ciebie: Link do: Best Cauliflower Nachos Recipe - How To Make Cauliflower Nachos
reklama
Margana
Fanka BB :)
Haha, tym lepiej[emoji5]Z tego wszystkiego się zamotałam i źle policzyłam [emoji28] zostało 18 dni a nie 19![]()

Aniołek[*] 8.08.2017
martaaa515
Mam jeszcze dwa listki luteiny i mówiła żebym sobie skończyła po jednej dziennie a Nospe pomału zmniejszam. Przez tydzień mam nie brać w południe i obserwować, jakby było ok to mam nie brać też wieczorem i zostawić tylko jedną na rano [emoji4]Super, że wszystko dobrze a coś z leków masz odstawione czy nadal ten sam zestaw?

Aniołek 31.07.2017 (*)
G
gosc12
Gość
Wiem <3 bardzo bardzo mi się podoba <3 jestem Oli wdzięczna , że mi go podrzuciłaKlaudia a ja tak z innej beczki chciałam napisać, że ten różowy wózek, który Ci Ola tu wstawiła jest piękny [emoji16][emoji16]
![]()
Pod tym względem to moje koty też przychodząpsy sa genialne moje są na dworze biegaja ja w kuchni i otwieram lodówke to juz leca i stoją obok..
Ale Kra otwierała lodówkę, szafki, odkręcała słoiki, np otwarła lodówkę, wyjęła słoik, odkręciła, zjadła zawartość.... [emoji23]

Nowaja16
Pięknie wyglądasz :*taka piłka [emoji16] 23t2dzien![]()
![]()
G
gosc12
Gość
Myślałam , że teraz byś tak chciałaZwykle jest na odwrot tzn w normalnej kobiecej figurze [emoji1] nie w ciąży
![]()
G
gosc12
Gość
Pod koniec kwietnia będę w 27 a czekam niesamowicie , aż kwiecień zleci to i 30tc nadejdzieOj tam zaraz będzie 30 tydzień nim się obejrzymy [emoji16]
![]()
Onaszczesliwa2018
Taaak już miałam wcześniej napisać właśnie, że Olka to nasz expert od wózków [emoji5] [emoji5] [emoji5]Wiem <3 bardzo bardzo mi się podoba <3 jestem Oli wdzięczna , że mi go podrzuciłabiorę go w pierwszej kolejności pod uwagę
![]()
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kinga30
Ja jak biorę od rana to potem w porze obiadowej już czuję, że brzuch twardniejei to dosyć często:/i niestety obawiam sie, że lepiej juz nie będzie.Mam jeszcze dwa listki luteiny i mówiła żebym sobie skończyła po jednej dziennie a Nospe pomału zmniejszam. Przez tydzień mam nie brać w południe i obserwować, jakby było ok to mam nie brać też wieczorem i zostawić tylko jedną na rano [emoji4]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Podziel się: