Margana
Fanka BB :)
Moja zaczela dzien przed a skoczyla rowno w terminie[emoji5]Moja Marysia zaczęła się rodzić równo w dzień terminu [emoji5]

Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja zaczela dzien przed a skoczyla rowno w terminie[emoji5]Moja Marysia zaczęła się rodzić równo w dzień terminu [emoji5]
O matko, to nie wiem ile moja by wazyla[emoji33]Mam nadzieje ze u mnie w terminie tym razem będzie
Bo z marcelina miałam termin16.01 a postanowiła wyjść 29.01
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
12.07 z om, z genetyczego 10.07
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
O matko, to nie wiem ile moja by wazyla[emoji33]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
To moze nasze dzieciaczki sie zgraja[emoji3]Podobnie jak u mnie
No M będzie miał garnitur smokingowy więc nie mogę być gorsza![]()
@Marika92 i @SzczęśliwaCiężarna co do brudnych mysli i faceta na budowie to przeszłam to w lipcuPomyślałam sobie że go zaskoczę po siłowni, bo ona jest 500m od Nas. Po treningu wziełam porządny prysznic, umalowałam sie wypachniłam i poszłam do Naszego mieszkania w którym Ł malował ściany. Swierdziłam, że będę sexi jak wejde do jednego z pokoi i po cichu sie rozbiore do bielizny i go zaskocze. Tak sie rozbierałam (na siłowni mocno przesadziłam z przysiadami z obciążeniem) że sie potknęłam uderzyłam o drabinę a ta upadając rozlała farbę a ja ja rozciełam sobie ręke
Z przytulanek oczywiscie nic nie wyszło
#chciałamdobrzewyszłojakzwykle
Moja z usg 14.0712.07 z om, z genetyczego 10.07
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Na IP wazyla 3800g, w drodze na porodowke przytyla do 4200g[emoji6]A przez wzgląd na wagę małej nie chcieli ci zrobić cc ???
Nas kuzynostwa jest dużo bo 10, a jeszcze meza stronaKurcze to mnie nikt nie odwiedza. Raz na pol roku znajomi[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017