Veraska
Fanka BB :)
Tak, na ten czas nie ma poważnego zagrożenia. :-) może pimpek później inaczej sie ułoży i nie bedzię takiego ucisku. A plus to że jest duzy..Czyli wszystko w miare ok to najważniejszesobie jeszcze odpoczniesz do poniedziałku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak, na ten czas nie ma poważnego zagrożenia. :-) może pimpek później inaczej sie ułoży i nie bedzię takiego ucisku. A plus to że jest duzy..Czyli wszystko w miare ok to najważniejszesobie jeszcze odpoczniesz do poniedziałku
Wątróbki raczej nie ze względu na dużą zawartość Wit a ktora w nadmiarze może być toksycznaDzisiaj na śniadanie dali mi salceson cienko pokrojony a na obiad m.in wątróbka. Czy możemy jeść podroby w ciąży?? Coś mi to nie pasuje..
No właśnie.. a czytają nas z nazwiska i nakladaja każdej co innegoWątróbki raczej nie ze względu na dużą zawartość Wit a ktora w nadmiarze może być toksyczna
Czyli dopiero po karmieniu pewnie będziesz mogła zrobić z tym porządek co . BiedulkoWiatry sie zaczna to bedzie jeszcze gorzej[emoji20]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
O...to jakas nowosc, bo jeszcze niedawno mowili, ze ma byc zimno[emoji6]A muszę Wam powiedzieć, że w święta ma być do 20 stopni więc byle do świąt [emoji5]
Ale małpy... No podroby podobno niewskazane ale nie wiem kurczę. Dobrze że wszystko okiZapytałam doktorke powiedziała,że tak. A położna skomentowala ze ciąża to nie choroba :-/ dzisiaj są niemiłe położne na dyżurze
No nowosc wyż z Afryki idzieO...to jakas nowosc, bo jeszcze niedawno mowili, ze ma byc zimno[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
To swietnie, ze nic powaznego! Szkoda, ze do poniedzoalku Cie przetrzymaja. Ale tak jak mowisz, wypoczniesz[emoji6]Zrobili mi to USG. Tzn chirurg mi robił. Bardzo fajny lekarz, uprzejmy.
Nie mam zapalenia ani zatorow żadnych. Tylko naczynka pojawiają się. W każdym razie cokolwiek z tym robić to po ciąży. Jest szansa że znikną lub zostaną. Nie wiadomo. No a teraz to dalej zastrzyki ale to już z moim lekarzem ustalać mam. wyjdę w poniedziałek dopiero. Ale przeżyje :-) wyleżę się![]()
Watrobki sie nie powinno[emoji6]Dzisiaj na śniadanie dali mi salceson cienko pokrojony a na obiad m.in wątróbka. Czy możemy jeść podroby w ciąży?? Coś mi to nie pasuje..
No tak, musze zoperowac. Ide we wtorek do mojej laryngolog, bo zdazylam jeszcze przed ciaza zrobic tomograf. Niech mi da skierowanie na zabieg to sie zorientuje jakie sa terminy, a pewnie dlugie. Zapisze sie juz to mi kolejka juz bedzie leciec[emoji6]Czyli dopiero po karmieniu pewnie będziesz mogła zrobić z tym porządek co . Biedulko
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom