reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No, posprzatane[emoji3] Jeszcze M odkurzy i podlogi pomyje i bedzie wszystko[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No i elegancko:-)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Najwazniejsze jest przy dlugich podrozach czeste robienie przerw. I to nie taka przerwa, ze karmimy dziecko i spowrotem, tylko trzeba je wyjac na troche z fotelika, w dogodnej pozycji ponosic zeby rozprostowalo kosci, a najlepiej to polozyc jak sie da na jakims twardym podlozu zeby swobodnie sobie pofikalo. Niestety to sporo wydluza podroz[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No liczę się z tym że pojedziemy parę godz dłużej , mam nadzieję tylko że mały będzie lubial jeździć autem bo podobno są wyjątki które nie lubia[emoji1]

Agnieszka - to rzeczywiscie nie malo mialas atrakcji. Mi powiedzieli, ze moja szyjka jest bardzo spulchniona I troszke za mocno ukrwiona cokolwiek to znaczy.... uwazaj na siebie I dbajcie o siebie dziewczyny.
A teraz wkrecam sobie, ze cos mi leci...
Dziewczyny, czy macie wodniste wydzieliny?
Ale normalnie przezroczyste jak woda. Robilam siku, zdjelam stara wkladke, wymienilam na nowa, a na majtkach wodnista spora plama I to samo mialam wczoraj. I nie wiem czy to przeciekalo mi z wkladki (kupilam takie naturalne, bawelniane , bez chemikalii itp, wiec sa mniej wytrzymale I mniej wsiakaja) czy naprawde cos mi leci.
Kupilam w pl paseczki ph, bo tu nawet nie maja, ale zanim dojda to w glowe dostane, a nie chce znowu jechac do szpitala, bo pomysla, ze wariatka.
Szyjka tydzien temu byla zamknieta, ale nie sprawdzili czy sie skraca.
Ach...
Są dostępne w aptekach . Spróbuj może uda Ci się jeszcze dziś je gdzieś kupic
d913917c658cb26828212f0d267bb6b9.jpg

Agnieszka - to rzeczywiscie nie malo mialas atrakcji. Mi powiedzieli, ze moja szyjka jest bardzo spulchniona I troszke za mocno ukrwiona cokolwiek to znaczy.... uwazaj na siebie I dbajcie o siebie dziewczyny.
A teraz wkrecam sobie, ze cos mi leci...
Dziewczyny, czy macie wodniste wydzieliny?
Ale normalnie przezroczyste jak woda. Robilam siku, zdjelam stara wkladke, wymienilam na nowa, a na majtkach wodnista spora plama I to samo mialam wczoraj. I nie wiem czy to przeciekalo mi z wkladki (kupilam takie naturalne, bawelniane , bez chemikalii itp, wiec sa mniej wytrzymale I mniej wsiakaja) czy naprawde cos mi leci.
Kupilam w pl paseczki ph, bo tu nawet nie maja, ale zanim dojda to w glowe dostane, a nie chce znowu jechac do szpitala, bo pomysla, ze wariatka.
Szyjka tydzien temu byla zamknieta, ale nie sprawdzili czy sie skraca.
Ach...
Kilka dziewczyn już pisało o wodnistych wyciekach, ja też takie miewam, ale żeby rozróżnić źródło to najprościej.... powąchać... [emoji23]
Co prawda nie wąchałam nigdy wód plodowych, ale ponoć pachną zupełnie inaczej, a śluz nawet mega wodnisty ma taki charakterystyczny kwaśny zapach...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dwie, jedną w 5tc, gdybym nie robiła testu to bym w ogóle nie wiedziała, drugą na koniec 6tc, dwa dni przed wizytą u gina - serduszko nie zaczęło bić...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Kurcze, nie pisalas chyba, co? Przykro mi[emoji20] A znasz przyczyne tych strat? Bo to jednak nie jedna. Moja strana byla 5/6tc, czyli podobnie.
Najwazniejsze, ze tym razem sie udalo i jestesmy juz na takim etapie, a dzieciaczki rosna zdrowo[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

No liczę się z tym że pojedziemy parę godz dłużej , mam nadzieję tylko że mały będzie lubial jeździć autem bo podobno są wyjątki które nie lubia[emoji1]

No ponoc sa takie wyjatki. Jest to udreka. Oby Ci sie taki nie trafil! Moja to juz w domu spala jak tylko sie ja do fotelika wsadzilo[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry