annemarie
Fanka BB :)
Molly kiedy mialas transfer?007 dziękuje![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Molly kiedy mialas transfer?007 dziękuje![]()
Dziś równo 4 tygodnieMolly kiedy mialas transfer?
To jakim ty cudem jestes w 7 tyg? Ja mialam 24 lutego i jestem w 6 .Dziś równo 4 tygodnie
Z encortonu schodzisz 5 mg co 5 dni, nie wiem dlaczego to bierzesz ale jesli nie masz wskazan byl sobie dala z tym spokoj.
Z encortonu schodzisz 5 mg co 5 dni, nie wiem dlaczego to bierzesz ale jesli nie masz wskazan byl sobie dala z tym spokoj.
Mozesz przez 5 dni brac pol i skonczyc. To nie jest wartosc 20 mg gdzie trzeba tygodniami sie z tym bawic.tym bardziej jak mialas to tylko „ na wszelki wypadek”Hym nie mialam.badan w sprwie ecortonu dano mi tak
Bralam na poczatku przez 1,5 miesiaca 10mg dwa razy dziennie po jednej tabletce.jedna tabletka ma 5mg. A od tygodnia 5mg po 0,5 tabletki rano i wieczorem. No i dzis wzielam tylko 0,5 tabletki czyli0,25mg stopniowo schodze bo juz nie wyrabiam nie wiem czy dobrze robie
Czas od transferu + wiek zarodka + 2 tygodnie od okresu.To jakim ty cudem jestes w 7 tyg? Ja mialam 24 lutego i jestem w 6 .
No chyba ze dzisiaj ten 7 zaczynasz
Zakochalam sie :* jest piękna i cudowna... niech się zdrowo chowa i daje mamusi ogrom szczęścia :* :* wynagradzajac każdy dzień czekania :* :* gratulujęDziewczyny kochane przedstawiam wam moja córeczkę. Warto było walczyć tyle lat. Nie żałuję ani jednej chwili czy wydanej złotówki. To mój mały cud![]()
Dziewczyny kochane przedstawiam wam moja córeczkę. Warto było walczyć tyle lat. Nie żałuję ani jednej chwili czy wydanej złotówki. To mój mały cud![]()
A ja mam czarne mysli ;( boje sie ze sie nie uda ze poronie. Znowu pojawily sie bole jajnika, podbrzusza. Na dodatek boli mnie mega rzeladek wiec lykanie lekow tez nie wchodzi w gre bo ftedy ze tak brzydko napisze zdycham.... doslownie. Dziewczyny tez tak mialyscie ? Ja dzis 9t6d ciazy mam brac ecorton acart dufason nospe magnez o witaminach nie wspomne ale jak tu brac tyle.lekow jak ledwo zyje z tym zeldkiem jak juz jest lepiej cos to znowu trzeba leki i dalej bol;(( dzis juz nie bralam ecortonu a zamiast dufasonu wzielam luteine dopochwowo nospy tez nie biore bo wtedy strsznie boli i suszy. Wizyte mam dopiero we wtorek za 3 dni. Myslicie ze stanie sie cos zlego jak nie wezme lekow ? Kiedy zeszlyscie z ecortonu?