tamiza
Fanka BB :)
Jest cudownaDziewczyny kochane przedstawiam wam moja córeczkę. Warto było walczyć tyle lat. Nie żałuję ani jednej chwili czy wydanej złotówki. To mój mały cud![]()
Gratuluje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jest cudownaDziewczyny kochane przedstawiam wam moja córeczkę. Warto było walczyć tyle lat. Nie żałuję ani jednej chwili czy wydanej złotówki. To mój mały cud![]()
Drugie w parens RzeszówO
czarnulka a ktore to in vitro i gdzie
W parens RzeszówCzyli jak u mnie zamrażarka pusta - a to był 1 raz? Gdzie się leczysz?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny nie wiecie czy można uzyskać dofinansowanie do zabieguDrugie w parens Rzeszów
Ja miałam mieć punkcję na cyklu "naturalnym" w Novum. Brałam clostilbegyt( proponują też letrozol zamiast) i kilka zastrzyków z minimalną dawką menopuru co drugi dzień. Na takim cyklu niestety nie podaje się zastrzyków na niepękanie. Urosło mi kilka ładnych pęcherzyków (tyle samo, a chyba nawet więcej niż przy mojej najsilniejszej stymulacji) ale wszystkie pękły wieczorem przeddzień punkcji. Nie było w tym czasie w klinice mojego dra prowadzącego, każdą wizytę miałam u kogo innego, a że te procedury na cyklu naturalnym są rzadko praktykowane, nikt nie wiedział do końca jak ze mną postępować. Powinnam mieć monitoringi codziennie, a pani dr z novum(nie pamiętam nazwiska) kazała mi iść do lekarza w moim mieście za dwa dni i przesłać im wynik mailem. Masakra po prostu. Straciłam czas, pieniądze i co najgorsze jedne z ostatnich jajek jakie mi pozostały. Uciekłam z Novum po tej sytuacji. A procedura na cyklu naturalnym jest dla osób o mocnych nerwach.Trochę to dziwne bo w naturalnym cyklu kobieta wyprodukuje góra 2-3 pęcherzyki i nie jest powiedziane, że będzie tam komórka jajowa. Czyli moim zdaniem szanse są bardzo znikome. Prawdę mówiąc pierwszy raz spotkałam się z czymś takim. Żadna z dziewczyn tutaj nie miała takiego przypadku. Zawsze jest stymulacja aby zwiększyć właśnie szanse.
Jezu jaka jestem śliczna❤ zdrowka dla malej i mamusi❤❤❤Dziewczyny kochane przedstawiam wam moja córeczkę. Warto było walczyć tyle lat. Nie żałuję ani jednej chwili czy wydanej złotówki. To mój mały cud![]()
Czasem miasta oferuja dofinansowanie ale to myślę ze na stronie urzedu musisz szukać. Kochana a ten Parens to placowka teho z Krakowa i dr Janeczko??Chodzi o województwo podkarpackie
Dokładnie tKCzasem miasta oferuja dofinansowanie ale to myślę ze na stronie urzedu musisz szukać. Kochana a ten Parens to placowka teho z Krakowa i dr Janeczko??