reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry...!

...obudziłam się jako PIERWSZA! Fran śpi, rodzice śpią... :o Dobrze, że chociaż część Was nie śpi :D

PAMIĘTACIE O ZMIANIE CZASU? :)

Kochana, bardzo chętnie- jak tylko kupię :) Jest baaaardzo prosta, taka elegancka bardziej. Ma długi, luźy rękaw, z pęknięciem wzdłuż, więc idealna na cieplejsze i chłodniejsze dni, poza tym po figurze, do kolana- ale nie obcisła, więc nawet nei widać jakoś specjalnie że jestem w ciąży :)

Nie lubisz ogólnie siedzieć tyle godz. czy w ogóle nie lubisz jak ktoś obcy coś robi Ci z włosami? Ja z moim fryzjerem znam się od swojego ślubu no i związek z nim przetrwał a małżeństwo nie ;)
Ja zapomniałam :D a mimo wszystko obudziłam się o 10:00 . Czyli wcześniej o 9:00? Nie mogę się nigdy polapac w tych zmianach :/ powinna być 9 a jest 10 to jaki to dzień dłuższy .. :eek:
Oj biedulek . Mój R do 3 lat podobno był straaaasznym niejadkiem i tesciowka musiała mu na sile coś wciskać, za to u mnie z jedzeniem nie było problemu a najlepsza była parowka [emoji23] i później mi został ale wygląd jak parowka [emoji23] ciekawe w kogo się wda ten nasz mały lobuziak[emoji4] wczoraj tak sobie lezelismy i mówiłam mojemu ciekawe jaki mały będzie czy będę go karmić piersią czy będzie grzeczny i jak to w ogóle będzie [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
NOO. ciekawi to bardzo. Jakie to dzieciątko będzie, co będzie lubiło, jak wyglądało <3.
Nie mogę się doczekać aż będziemy wrzucały zdjęcia po porodzie :D dopiero przeglądałam zdjęcia testów :p
Super,u mnie dzis tez tak slonecznie. Az sie chce wyjsc z domu ,chyba altane trzeba odfoliowac i moze grilla napalic na obiad. O to jest mysl.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Czemu nie mam altany :(
Ja to już chociaż bym maj chciała to już skoncze 30 tydzień
Ja 30koncze pod koniec maja dopiero :(
Witamy witamy [emoji846] słoneczko za oknem aż chce się iść na spacer [emoji6] grzeszę w ten piękny dzień majonezem z rana [emoji23] miłego dnia dziewczęta [emoji39][emoji847]
73a838f8c4ebd995652053d02cc2edb6.jpg

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Smacznego :):)
No jak się za mną wyda to bedzie lubiła imprezy ☺️ a jak za tata to wcale mój mąż w ogóle na imprezy nie chodził i nie lubi tanczyc☺️ a jak gdzieś idziemy to tańczy tylko ze mną dlatego, że ja lubię ☺️ hahahaha Klaudia mówisz, że to już normalka, że ja taką wyglodniala
Haha :D od kad pamiętam to kojarzysz mi się z jedzeniem :laugh2:

reklama
Trochę tak i tak dzieki nim odliczam [emoji5] jeszcze 10 kwietnia rocznica ślubu 8 teraz bedzie [emoji5] ja dzisiaj 23+4
O widzisz jeszcze jedna okazja do swietowania. Ja w zeszlym roku mialam 10 rocznice a ze slub bralismy w lipcu to impreza na swiezym powietrzu byla.

Ja zapomniałam :D a mimo wszystko obudziłam się o 10:00 . Czyli wcześniej o 9:00? Nie mogę się nigdy polapac w tych zmianach :/ powinna być 9 a jest 10 to jaki to dzień dłuższy .. :eek:

NOO. ciekawi to bardzo. Jakie to dzieciątko będzie, co będzie lubiło, jak wyglądało <3.
Nie mogę się doczekać aż będziemy wrzucały zdjęcia po porodzie :D dopiero przeglądałam zdjęcia testów [emoji14]

Taaak będziemy slac pozdrowienia z porodowki w lipcu z bobaskami[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

O widzisz jeszcze jedna okazja do swietowania. Ja w zeszlym roku mialam 10 rocznice a ze slub bralismy w lipcu to impreza na swiezym powietrzu byla.

Lipiec ładny miesiąc ☺️ i też juz ładny staż macie☺️ my się wczoraj śmialiśmy, że przez 8 lat nic się nie zmieniło bo tez z brzuchem chodziłam ☺️

Jutro Was wystawiam i nie idę na glukozę :oops: Mama mnie przegadała , że lepiej jak pójdziemy we wtorek bo będzie mogła iść ze mną. Mogę się źle czuć i lepiej , żebym nie wracała sama.. tak, że opuszczam Was jutro ale trzymam mocno kciuki :*

A tak w ogóle to o której trzeba tam być ? O 7 jak będę to będzie dobrze ?

Dzisiaj ja muszę być twarda jak ostatnio @SzczęśliwaCiężarna :D a szkoda , że niedziela bo mi czas bez Was nie będzie leciał :huh: Wczoraj od 15:00 nie miałam kontaktu z K. Wiedziałam , że weekend , że pewnie się napiją z chłopakami po całym tygodniu na budowie. Ale cholera, ciężko spojrzeć w telefon? Napisać czy wszystko dobrze ? .. nic. Dopiero o 23 wczoraj łaskawie zdziwiony , że ja jestem zła. To mu powiedziałam, że się nie zainteresował cały dzień co ze mną , co z dzieckiem tylko olał bo picie. A ciekawe jak bym wczoraj urodziła bo by była taka sytuacja w lipcu. To by nawet nie wiedział. I dzisiaj smsy i telefony. Ale mam go gdzieś. Nie miał wczoraj czasu dla mnie to ja nie mam go dzisiaj dla niego.
Mam nadzieję , że mnie nie pokusi żeby napisać. :hmm:

Nie mogę się doczekać aż będziemy wrzucały zdjęcia po porodzie :D dopiero przeglądałam zdjęcia testów :p

Też Ci zleci☺️ tylko jak się tak czeka i jeszcze dziewczyny są wyżej to się wydaje tyle czasu ☺️

Smacznego. Ja dzis kanapeczki z salata pieczonym schabikiem i kiszonym ogorkiem. Ost. Kroluja u mnie ogory(Mati mi podjada) i sledzie. Ksiazkowa ciaza hahahaha jeszcze tylko brak czeko po sledziu. A widze ze u ciebie solidna porcja majo.

O zapomniałam, że wczoraj sałatę kupiłam [emoji23][emoji23][emoji23] solidna? Dla mnie minimalna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji55]

Taaak będziemy slac pozdrowienia z porodowki w lipcu z bobaskami[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

To będzie cudowne :):)
( Tak poza tym , to czemu ja nie mam tych emotikonek co wy.. :oops: tej z serduszkami w oczach, w ogóle serduszek , płaczacej ze śmiechu minki, w ogóle płaczącej minki :no2: )

reklama
Jutro Was wystawiam i nie idę na glukozę :oops: Mama mnie przegadała , że lepiej jak pójdziemy we wtorek bo będzie mogła iść ze mną. Mogę się źle czuć i lepiej , żebym nie wracała sama.. tak, że opuszczam Was jutro ale trzymam mocno kciuki :*

A tak w ogóle to o której trzeba tam być ? O 7 jak będę to będzie dobrze ?

Dzisiaj ja muszę być twarda jak ostatnio @SzczęśliwaCiężarna :D a szkoda , że niedziela bo mi czas bez Was nie będzie leciał :huh: Wczoraj od 15:00 nie miałam kontaktu z K. Wiedziałam , że weekend , że pewnie się napiją z chłopakami po całym tygodniu na budowie. Ale cholera, ciężko spojrzeć w telefon? Napisać czy wszystko dobrze ? .. nic. Dopiero o 23 wczoraj łaskawie zdziwiony , że ja jestem zła. To mu powiedziałam, że się nie zainteresował cały dzień co ze mną , co z dzieckiem tylko olał bo picie. A ciekawe jak bym wczoraj urodziła bo by była taka sytuacja w lipcu. To by nawet nie wiedział. I dzisiaj smsy i telefony. Ale mam go gdzieś. Nie miał wczoraj czasu dla mnie to ja nie mam go dzisiaj dla niego.
Mam nadzieję , że mnie nie pokusi żeby napisać. :hmm:
Trzymam się w postanowieniu razem z Tobą! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji8]

Do góry