reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
kurcze jest tego troche Link do: Czy i które leki przeciwdepresyjne stanowią przeciwwskazanie do karmienia piersią?
wiecej widze ze dowiem sie z internetu niz od mojego lekarza,oni cos chyba słabo szkoleni w tym zakresie

Dokładnie. Mój lekarz psychiatra jest strasznie ostrożny. Z trudem przepisał mi sertalinę a odstawić kazał na miesiąc przed porodem i oczywiście nie brać gdybym miała karmić piersią. Ide do niego w środę - ciekawe co tym razem mi powie...
Co do karmienia piersią to ja nie wiem co bedę robić bo wiadomo że to najlepsze dla dziecka ale ja też muszę jakoś funkcjonować, zajmować się dzieckiem... A bez tabletek jakoś tego nie widzę. Poza tym od wielu lat leczę się na jaskrę i też na czas ciąży musiałam odstawić krople do oczu a okulistka mówiła że trzeba jak najszybciej po ciąży do nich wrócić.

Dokładnie. Mój lekarz psychiatra jest strasznie ostrożny. Z trudem przepisał mi sertalinę a odstawić kazał na miesiąc przed porodem i oczywiście nie brać gdybym miała karmić piersią. Ide do niego w środę - ciekawe co tym razem mi powie...
Co do karmienia piersią to ja nie wiem co bedę robić bo wiadomo że to najlepsze dla dziecka ale ja też muszę jakoś funkcjonować, zajmować się dzieckiem... A bez tabletek jakoś tego nie widzę. Poza tym od wielu lat leczę się na jaskrę i też na czas ciąży musiałam odstawić krople do oczu a okulistka mówiła że trzeba jak najszybciej po ciąży do nich wrócić.
No moj psychiatra to też ostrożna...kazała mi odstawić od 3trymestru i zero karmienia.Myślę,że najlepiej skontaktować się z poradnią laktacyjną bo tak to będziemy się niepotrzebnie zamartwiać

No moj psychiatra to też ostrożna...kazała mi odstawić od 3trymestru i zero karmienia.Myślę,że najlepiej skontaktować się z poradnią laktacyjną bo tak to będziemy się niepotrzebnie zamartwiać
co,od 3 trymestru kazał odstawić,skąd ten pomysł,kurcze ja sobie niewyobrazam,moj gin. zasugerował 2 tyg przed porodem ,

co,od 3 trymestru kazał odstawić,skąd ten pomysł,kurcze ja sobie niewyobrazam,moj gin. zasugerował 2 tyg przed porodem ,
No też się przeraziłam bo jeszcze te leki nie zadziałały,a zaraz mam odstawić.A 2 tyg.przed to już nic nie masz brać?czyli odstawianie trzeba zacząć wcześniej?ja kojarzę odstawianie sertraliny masakrycznie

reklama
Kurcze dziewczyny... Z tego co czytalam na rożnych forach to dużo osób nie odstawiało tej sertraliny.. I pamiętam że jak niektórym lekarze kazali odstawiac to właśnie 2 tyg przed porodem, a nie w 3 trymestrze.. niektóre to zaczynaja brać praktycznie w 3... mi też nie kazal odstawiac psychiatra Ale jeszcze skonsultuje z ginekologiem

Do góry