JustMe55
Fanka BB :)
Haha, widze, ze nie jestem jedyna. Ja to bym chciala od razu dwulatka[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Kuuuurcze a ja lubię takie malutkie, które tylko jedzą i śpią [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha, widze, ze nie jestem jedyna. Ja to bym chciala od razu dwulatka[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Już polezalam i jest dobrze ale trochę mnie pomęczyly te twardnienia jak wrocilamKurcze to niestety nie dla Ciebie poruszanie sie[emoji53] Odpoczywaj kochana!
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
35 a 3 dni przed miałam jeszcze szyjkę zamknięta tylko skurcze mnie meczyly. I przez 3 dni się tak rozbujaly że jak pojechałam to już rozwarcie było i zatrzymać nie mogli. A dzień przed tą wizyta byłam na spacerze i moja sąsiadka mnie widziała i mówi, Kinga gdzie ty idziesz przeciez ty wyglądasz jak byś zaraz miała urodzić. I faktycznie brzuch mi sie obniżył chyba z 2 tygodnie przed żadnej zadyszki oprócz tych skurczy czułam się najlepiej od początku ciąży ale wtedy nie kojarzyłam myslalam, że jeszcze pochodzę trochę
Kuuuurcze a ja lubię takie malutkie, które tylko jedzą i śpią [emoji16]
Już Cię miałam okrzyczec, że 9 nie 10U mnie jeszcze 10 dni
Musimy się przygotowaćNo pięknie ale nas wystawilyscie [emoji12] [emoji12] [emoji12]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja te same badania. Ile myślisz wyjdzie za wszystkie ?Nie chcem, ale muszemnie mam innego wyjścia a nie chce brać z konta a oprócz krzywej muszę zrobić toxo, morfologie, mocz
![]()
Ja te same badania. Ile myślisz wyjdzie za wszystkie ?
Wiem. Niech siedzi sobie ile będzie potrzebowałaKochana szybko zleci lepiej żeby dłużej posiedziała niż za wcześnie wyszla u mnie to inna sytuacja także nie możemy czekać do końca :*
Ja tez i liczę na to ze długo tak będzie [emoji23]