reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witajcie[emoji5]
Moi pojechali, a ja klade sie jeszcze. Glowa boli, w nosie piecze. Ale musze sie w miare ogarnac dzis troche wczesniej, bo czekam na kuriera z lozeczkiem[emoji3]

Zycze milego dnia! Powodzenia na wizytach i glukozach!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Oby było już wszystko ok [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Marze o tym i mam wielką nadzieję że się zjawie dopiero na poród [emoji2]. Mój wczoraj mnie przywiózł poczekał aż wyjdę z badania mowie mu ze mały prawie kg może nawet ponad a ten no to Już możesz rodzic a ja do niego w snach poczekasz sobie na synusia hehe a ten ojejku ale ty jesteś. No czubek no.[emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png

Cześć dziewczyny, jednak nie śpię.. Pewnie mnie znowu zetnie w ciągu dnia....
Tylko tym razem muszę budzik nastawić bo wczoraj poprosiłam O, żeby mnie "za chwilę obudził" i ponoć przyszedł mnie obudzić... Ponoć nawet coś odpowiedziałam, aczkolwiek zamiast planowanej 0,5h drzemki zrobiło się kilka godzin....
Witajcie[emoji5]
Moi pojechali, a ja klade sie jeszcze. Glowa boli, w nosie piecze. Ale musze sie w miare ogarnac dzis troche wczesniej, bo czekam na kuriera z lozeczkiem[emoji3]

Zycze milego dnia! Powodzenia na wizytach i glukozach!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Znowu cię męczy :(

A co do łóżeczka - może moje też dzisiaj przyjdzie :D
(ale i tak wysyłam wszystko bezpośrednio na budowę, tzn na adres teściów, O magazynie w domu, w jednym z pokojów, więc zobaczę dopiero jak pojedziemy je składać, pewnie w których z kwietniowych weekendów....
Ale i tak będę wiedziała, że już czeka ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Marze o tym i mam wielką nadzieję że się zjawie dopiero na poród [emoji2]. Mój wczoraj mnie przywiózł poczekał aż wyjdę z badania mowie mu ze mały prawie kg może nawet ponad a ten no to Już możesz rodzic a ja do niego w snach poczekasz sobie na synusia hehe a ten ojejku ale ty jesteś. No czubek no.[emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png
Faceci tak czasem mają... [emoji23]
O parę dni temu też powiedział, że fajnie by już było...
No fakt, że ja też czekam niecierpliwie na moje maleństwo, ale niech Hania czeka grzecznie do lipca w brzuszku... powiedzmy końca czerwca ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Cześć dziewczyny, jednak nie śpię.. Pewnie mnie znowu zetnie w ciągu dnia....
Tylko tym razem muszę budzik nastawić bo wczoraj poprosiłam O, żeby mnie "za chwilę obudził" i ponoć przyszedł mnie obudzić... Ponoć nawet coś odpowiedziałam, aczkolwiek zamiast planowanej 0,5h drzemki zrobiło się kilka godzin.... Znowu cię męczy :(

A co do łóżeczka - może moje też dzisiaj przyjdzie :D
(ale i tak wysyłam wszystko bezpośrednio na budowę, tzn na adres teściów, O magazynie w domu, w jednym z pokojów, więc zobaczę dopiero jak pojedziemy je składać, pewnie w których z kwietniowych weekendów....
Ale i tak będę wiedziała, że już czeka ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
O to fajnie[emoji5] No moj M to juz sie napalil, ze dzis bedzie skladal[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Jak farbowałam kiedyś normalnymi farbami, to też przynajmniej co któryś raz u fryzjera, żeby kolor wyrównać itd, poza tym jednak fryzjer ma lepsze farby itd... Ale odkąd przerzuciłam się na ziołowe, to wolę w domu [emoji6]
Ziołowy zapach, który nie przeszkadza nawet w ciąży, nie szkodzi włosom, kolor wychodzi ok (taki jak mam, ewentualnie inny odcień), z trwałością ok (jak chodziłam na basen 2x w tygodniu, plus mycie codziennie, czasem 2x dziennie, to 3-4 tygodnie wytrzymywał, a po takim czasie i tak miałabym)
Największy minus, to trochę upierdliwie się farbuje, bo na jakieś 2h trzeba toto nałożyć na głowę... Ale - wolę tak ;)
Zwłaszcza, że ja ogólnie dość mocno eko [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Może z czasem też się na ziołowe przestawie☺️ narazie chodziłam do fryzjera tak co pol roku częściej to nie wiem czy by mi się chciało ☺️

reklama
Do góry