Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Uwierz kochana ze od tygodnia palcem nie kiwnelam wszystko mąż robi jedyne co to z młodą u lekarza byłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Miały, ale już dawno zapomniały, jak to jestTo chyba same nigdy dzieci niemialy..
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Super że wszystko dobrzeUwierz kochana ze od tygodnia palcem nie kiwnelam wszystko mąż robi jedyne co to z młodą u lekarza byłam
![]()
Mnie nie pozwoliliA mozna pic wodę w międzyczasie? Zapomnialam zapytac
![]()
No właśnie nic nie dali ale samo to ze w każdej chwili mogli zrobić ktg lekarz był to chyba spowodowało ze stres poszedł a z nim skurcze.Ufff super wiadomość a zastrzyki dostałaś?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
I oby tak dalej - łez grzecznie w domku i się oszczędzaj [emoji106]Uwierz kochana ze od tygodnia palcem nie kiwnelam wszystko mąż robi jedyne co to z młodą u lekarza byłam
![]()
To ja mam bardzo tani lab... Morfologia 5, tsh 15, reszty nie pamiętam, ale mniej...
![]()
Tutaj wygląda zupełnie inaczej ten pomiar także ja nie wiem bo ja pije w domu godzinę przed wizytą [emoji4]i mogę zjeść śniadanie normalnie tylko po wypiciu już nic ani pić ani jeść tak długo aż mi krwi niebiora[emoji4]A mozna pic wodę w międzyczasie? Zapomnialam zapytac
![]()
Mi sprawdzala z palca wartosc a z zyly tez brala i kolejne razy juz z samej zyly.Mnie z palca nie pobierała tylko normalnie z żyły ale pewnie dlatego, że i tak musiałam mieć morfologię.
To lepiej nie pije. Chociaż juz kilka lukow zrobilam[emoji13]Mnie nie pozwolili
![]()