• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

Czesc Mamuski.

Odnosnie tej spermy Darka83 to nie bylabym taka pewna ,ze dziala po 38 tyg. Kazde zakonczenie w srodku powoduje dojrzewanie szyjki macicy ,a przy tym przyspieszenie akcji porodowych.
U mnie sperma dzialala jak zapalnik. Wystarczylo przytulac sie codziennie przez kilka dni i pierwszy Synus urodzil sie w 38 tyg. Drugi w 35 tyg,ale przestalismy wspolzyc 2 tyg przed niezapowiadanym porodem.
Teraz z uwagi na moje kobiece problemy - nie moge sie nawet podniecac , nie mowiac juz o orgazmie lub pieszczeniu sutkow , bo krwawie. A szkoda,bo seks w ciazy jest boski...
Dokladnie seks w ciazy jest boski. Wszystko ukrwione.... No i orgazm murowany.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem po wizycie [emoji4] mały ma + 750 gram wszystko ok i co najlepsze szyjka wydłużyla się aż do 3.7 kazałam jej dwa razy mierzyć bo aż mi się wierzyć nie chciało [emoji4] w środę mam dzwonić o wyniki z cukru [emoji4]
A i ja kolejne 1.5 kg na plusie [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Świetne wiadomości!!!! Sluchaj czarownicy ciotki Darki i będzie dobrze[emoji3][emoji3][emoji3]cieszę się razem z Tobą i ściskam mocno

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

dzięki!!!
mąż dostał awans przyjął propozycję podwyżka tez ok
mogę spokojnie rozwalac kase dalej :D
ale stres był bo jednak jakies poczucie bezpieczenstwa zostałoby zachwiane a z mojej wyplaty raczej ciezko by było wszystko placić teraz jeszcze 2 dziecko w drodze wiec troche sie bałam
no nie powiem dzis czuje sie dumna z mojego męża w koncu nie na marne sie uczyl
Super :) Chyba tylko o te zakupy sie bałas :D
Dziewczyny czy wam po seksie tez twardnieje brzuch? Ja mam chwile napiety i czasem zastanawiam sie czy to nie za sprawa spermy[emoji27]

nie mam pojecia. ja to nie pamietam co to jest seks .. 2x na kilka tygodni :D

Klaudia moze pogoda na nia wplywa? Jaka u Was pogoda? Bo u mnie ponuro strasznie i ja usypiam[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
U mnie niby 10 na plusie ale zimno...wczoraj bylo super .napalilismy grilla ,upieklismy ziemniaczki chlebek kielbaski i piersi z infyka do tego sos czosnkowy i salatka. Obiad w altanie. A dzis do dupy pochmurno a od jutra podobno deszcz

Niestety teściowa miała podejście "tradycyjne" :/
O potrafi zrobić bardzo dużo, ale.. Wokół domu, na budowie, w garażu, z samochodem itd...
Ale w domu, do czasu zamieszkania ze mną to w ogóle.... nie miał w ręce żelazka, nie mył podlogi, odkurzacz to tylko taki budowlany, ugotować potrafił wodę na herbatę, nie wystawiał nigdy prania i tak dalej....
Ale powoli się uczy, choć mało jest w domu ze względu na budowę....

0d1yrjjgtd95fou3.png
Za to moj potrafil wszystko zrobic recznie, pranie reczne, mycie naczyc. Prasowanie, sprzatanie, gotowanie bez problemu. Natomiast z techbika spory problem. Potrzebuje sporo czasu zeby w ogole sie przekonac(tak, tak, dopiero po 2 latach uruchomilismy zmywarke[emoji6]), a potem stopniowo sie ode mnie uczy. Wiec zmywarke juz uruchomi na podstawowy program, jak cos innego to pyta[emoji6] Pralke kilka razy uruchomil na telefonie ze mna jak byla potrzeba, a ja w pracy. Z plyta kuchenna chwile byl problem ( on kucharz, ale cale zycie na gazowkach). A piekarnik do tej pory ja ustawiam, on tylko mowi na co i na ile[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Jestem po wizycie [emoji4] mały ma + 750 gram wszystko ok i co najlepsze szyjka wydłużyla się aż do 3.7 kazałam jej dwa razy mierzyć bo aż mi się wierzyć nie chciało [emoji4] w środę mam dzwonić o wyniki z cukru [emoji4]
Oj tam co to te 1.5kg najwaznoejsze ze szyjka pieknie sie wydluza i maluszek duzy.pewnie od razu spokojniejsza jestes

no super wiadomośćććććć !!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry