JustMe55
Fanka BB :)
@JustMe55 tej opcji jeszcze nie było chyba [emoji23]
...czyli jest jeszcze nieodkryty ląd dla nietrzymających moczu

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@JustMe55 tej opcji jeszcze nie było chyba [emoji23]

Na pewno jest dobrze, moja czasami mnie tak kopie, ze boli nie wiem czy to w pochwie czy w spojeniu lonowym teraz się okręciła i nie boli
Taaak [emoji23] [emoji23] [emoji23]...czyli jest jeszcze nieodkryty ląd dla nietrzymających moczu![]()
Ale wypasik[emoji12]Jeszcze mam kilka większych kompletów ale już nie chciało mi się wyjmować z folii.. @oliwka_11 w miarę na Środku masz komplet króla lwa- szary z żółta czapeczka![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jak obiecalam[emoji3]
![]()
![]()
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
ŚliczneTak jak obiecalam[emoji3]
![]()
![]()
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Moja lekarka mi powiedziała ostatnio że szyjka długa po połówkowych ale jej powiedziałam że to było przez brzuch i pytałam czy jest to wiarygodne. Powiedziała mi że jest wiarygodne i są tam jakieś normy. Jakby było za mało to na pewno lekarz sprawdzały dopochwowo ale mi wyszło przez brzuch 5,7cm. Teraz też sprawdzała tylko palcem i mówiła że jest ładnie więc usg dopochwowego już mi nie robiła [emoji4]Klaudia nie wiem sama czy da sie przez brzuch, ale chyba nie. Bo skoro by sie dalo to by nie robili na polowkowym specjalnie dopochwowo zebycszyjke zmierzyc. Moze ocenil dlugosc na oko/palec przy badaniu? Moj tak robi, tylko jak cos sie dzieje to sprawdza dokladnie przez usg.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017