reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Blisko 39[emoji17]

w4sqgzu395zb6ngs.png

Wspolczuje rany[emoji15][emoji15][emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie moja 2x tak oszukała. Ostatni raz z 10 lat temu ale nadal jej nie wybaczyłam :D
Mnie moja raz też oszukała [emoji2] może miałam z 10 lat i zajebi... szło mi w gumę z koleżankami. Czułam że coś nadchodzi ale nie chciałam przerwać [emoji2] w końcu pobiegłam do domu a tam zonk, mama poszła z psem... osrałam się pod klatką i chodząc jak kaczka poszłam jej szukać [emoji2][emoji2][emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

dziękuję [emoji8]

Robiłam wcześniej poduszki sensoryczne, tzn to, o czym piszesz, ale w formie poduchy, z rzepem, wielkimi guzikami, i różnymi krawieckimi - np trzeba było odpiąć guzik, żeby zobaczyć obrazek ;)
Hania na pewno będzie miała sporo takich [emoji16]
I na pewno jakieś drewniane, które oboje z O lubimy, a O już zapowiedział, że będzie robił ;)
b4e495f80ff6a62e8c86f82bebd09bf5.jpg
410355d6c427a65da879a34bdf907b92.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

Najlepsze[emoji7][emoji7]moja tylko szmaty lubi i guziki zamiast stolu fisher lub bujaka krowki[emoji23]klocki puzzle tez nie bardzo ale wstazeczki guziki kocha

Jeszcze mam kilka większych kompletów ale już nie chciało mi się wyjmować z folii.. @oliwka_11 w miarę na Środku masz komplet króla lwa- szary z żółta czapeczka :)
1522085117-9534c8d251c8d7b0-aaaaaa.jpeg

Piekne sciagaj metki I do prania [emoji3][emoji3]i prasowania

Przekroczony cukier po kolacji. Niby nie dużo, ale faktycznie dociera do mnie, że to cukrzyca... No nic, jeszcze 15 tygodni do terminu porodu a potem będę się tym mniej stresować....

reklama
Do góry