Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Blisko 39[emoji17]
![]()
Wspolczuje rany[emoji15][emoji15][emoji15]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Blisko 39[emoji17]
![]()
Dziękuję [emoji4]Naprawdę piękna!
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dla Hani pewnie powstanie więcej, ale Kasia ma już 7 miesięcyPiekna. Moja kolezanka kupowala dzieciakom ksiazeczke czarno biala. Super lapali ksztalty. A byly tam zwierzatka ,kolka kwadraty sloneczko chmurka itd.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Mówiłam, żeby nie panikować? [emoji6]ja raz czuje kolo pepka, nad pepkiem a czasem wlasnie bardzo nisko. moze akurat tam ma nozke :* nie martw sie. moja sie wlasnie przebudziła i kopie. też juz panikować zaczełam..
Mnie moja raz też oszukała [emoji2] może miałam z 10 lat i zajebi... szło mi w gumę z koleżankami. Czułam że coś nadchodzi ale nie chciałam przerwać [emoji2] w końcu pobiegłam do domu a tam zonk, mama poszła z psem... osrałam się pod klatką i chodząc jak kaczka poszłam jej szukać [emoji2][emoji2][emoji2]Mnie moja 2x tak oszukała. Ostatni raz z 10 lat temu ale nadal jej nie wybaczyłam![]()
dziękuję [emoji8]
Robiłam wcześniej poduszki sensoryczne, tzn to, o czym piszesz, ale w formie poduchy, z rzepem, wielkimi guzikami, i różnymi krawieckimi - np trzeba było odpiąć guzik, żeby zobaczyć obrazek![]()
Hania na pewno będzie miała sporo takich [emoji16]
I na pewno jakieś drewniane, które oboje z O lubimy, a O już zapowiedział, że będzie robił![]()
![]()
![]()
![]()
Jeszcze mam kilka większych kompletów ale już nie chciało mi się wyjmować z folii.. @oliwka_11 w miarę na Środku masz komplet króla lwa- szary z żółta czapeczka![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ah, no tak myslalam. To powodzenia na wizycie!Tak tak z powodu tej mutacji i ogólnie trombofili robi mi badania na krzepliwosc krwi i razem z ginekologiem się mną opiekują i dobieraja dawke clexane
O matko, poskladaliamy to lozeczko, poprasowalam i ledwo stoje[emoji20] Plecy mnie okropnie bola i brzuszek taki jakis napiety.
Zrobie sobia jakas kolacyjke i zaraz Was ponadrabiam.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017