Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No festTy to masz rozstrzał myślowy dzisiajprzeczytałaś o kulkach gejszy?
No żeby jeszcze pierogi miały wpływ na orgazmod sexu po miesinie kegla po orgazm do pierogów z truskawami![]()
Zadowoliłabym się nawet takimi ze sklepu gotowymiNo weeez[emoji13] a skad truskawki? Mrozone??
Ja jutro lepie ruskie[emoji173]
![]()
Nie ja nie jestem chętnaNie żebym zmieniała temat aleeeeeeee jak ktoś chętny [emoji23]![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha erotomanka!! To wibrator mialby robote[emoji13] moze sie zaopatrzJa to w ogóle jestem chyba jakaś niewyżytaRano ledwo oko otworze to mi się chce [emoji28] Szczęściarz z M że go już wtedy w domu nie ma
ale co z tego jak gdy wraca to moja chcica dalej jest na poziomie 11/10
![]()
Ale w sumie sie nie dziwie. Ja dzisiaj mojego poinformowalam ze wieczorem planuje jazde na koniu wiec żeby sie szykowal bo wymówek nie przyjmuje[emoji13][emoji13]Ja to w ogóle jestem chyba jakaś niewyżytaRano ledwo oko otworze to mi się chce [emoji28] Szczęściarz z M że go już wtedy w domu nie ma
ale co z tego jak gdy wraca to moja chcica dalej jest na poziomie 11/10
![]()
Już mi to zaproponowała @JustMe55Hahaha erotomanka!! To wibrator mialby robote[emoji13] moze sie zaopatrz
![]()
Haha jaka dosadna informacjaAle w sumie sie nie dziwie. Ja dzisiaj mojego poinformowalam ze wieczorem planuje jazde na koniu wiec żeby sie szykowal bo wymówek nie przyjmuje[emoji13][emoji13]
![]()
Weronika zebyś wiedziała ze my kobiety musimy trzymać sie razem to też przejadę sie na koniu he
No jak Ty też to mnie nie pozostaje nic innego jak do Was dziś dołączyć [emoji28] Dziś chyba jakiś mecz leci, więc będę musiała się sprężyć żeby zdążyć przed a jak nie to w trakcieWeronika zebyś wiedziała ze my kobiety musimy trzymać sie razem to też przejadę sie na koniu he