Moni17.06
Fanka BB :)
Powiedz mu , że Ty sama w sobie jesteś słodkaAaa no wyobraź sobie, że wredota nie dość, że zażyczyła sobie podania wieczorem to jeszcze wcześniej coś słodkiego![]()
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedz mu , że Ty sama w sobie jesteś słodkaAaa no wyobraź sobie, że wredota nie dość, że zażyczyła sobie podania wieczorem to jeszcze wcześniej coś słodkiego![]()
![]()
No baa i to jaka kochana, któż by tak dbał o niego jak jaNiemożliwe jesteścieWróciłam ze spotkania i umarłam ze śmiechu
Pracuj dziewczyno, pracuj!
Ja mam zwykłe. Ale wibrujące mogą być fajneWIbrujące dla satysfakcji, zwykłe dla ćwiczenia mięśni może?
Pomyśl że będziesz godzinę chodziła z wibratorem w .....
Nie wiem czy dasz radę
Może to naprawdę te pierogi MarikaNiech Ci Olka podeśle które dokładnie
No kochana jesteś naprawdę...!!!
Czy chciałabyś nam coś opowiedzieć o ogórkach....??\
HahahahahKarla, nie wrzucasz jej przecież do studni
Ewentualnie jako elemnt gry wstępnej dasz mężowi odszukać
One mają po to ten sznurek żeby wyciągnąć. Jak tampona
Hahahhaahaha leżę..!!!I od razu nasuwa się pytanie jak z bravo girl: czy jeśli partner nie dysponuje gigantycznym przyrodzeniem- kobieta powinnam udać się na poszukiwania innego partnera, dla dobra oszczędzenia krocza?
Obie. Sznurek na zewnątrzBo te bez sznurka to chyba dla bardziej zaawnasowanych
HahahahahahahahCicha woda...
Właśnie, mam wrażenie że wymiotło wszystkie akurat jak taki ciekawy temat...
Pierożki z krewetkamiVery good!
Łoooo matko!!! że też na to nie wpadłamZaproponuj loda [emoji23][emoji23][emoji23]
![]()
Haha
I całe szczęście, że tak powiemja sobie siedzialam na hm i stwierdzam ze duzo wiekszy wybor dla dziewczynek niz chlopaków.. a mowia ze to kobiety sa dyskryminowane ...
No baa i to jaka kochana, któż by tak dbał o niego jak jaCo do pierogów to dopiero mam na nie chcice, więc nie doradzę jakie wybrać
Jeśli chodzi o bravo girl no to cóż dla dobra sprawy oczywiście takie poszukiwania
Łoooo matko!!! że też na to nie wpadłamprzecież jemu na milion procent o to chodziło
A ja tępa baba z ciążowym móżdżkiem nie wpadłam na to i już ciężko myślałam co ja mam mu zrobić słodkiego
Ratujesz mój dzisiejszy sex!
[emoji28]
HahaTakie sex forum zaraz tu będzie [emoji28]
Ja na takich ofertach siedzę od piątkui dalej szukam jakies fajnej oferty he he ;D powinni wylaczyc mi internet ;p
Też mam brak pochwowego .. nie znam tego uczuciaA właśnie wracając do wczorajszych rozmów o seksie i orgazmie, czy któraś z Was miała tak, że nie dochodziła pochwowo i to się zmieniło? Jeśli tak to pod względem czego? Zaciekawił mnie ten temat i mój brak pochwowego![]()
Ja mialam wczoraj....hahahah 1 w nocy poszlam siku I co musialam D obudzic a dzis ma nocke ale jak cos to nowe baterie w wibro sa[emoji23]Dziś mamy dzień rumaka![]()
Ola ja widze dla siebie idealne rozwiazanie vibrator plus seks oralnyHaha no choćby mój chłop [emoji28] Jak dużo może łączyć faceta z portfelem![]()
Muszę poczytać o kulkach [emoji14]
A jak to jest z tym orgazmem i mięśniami kegla? Napinać w trakcie? Pomagają one w jakiś sposób?