G
gosc12
Gość
Ja czuję , że moja będzie duza. Po nas. Fajnie jak by urodziła się drobna i pomału rosłaTeraz tez taki drobnyciekawe ile nasze dzieciaki beda wazyly
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czuję , że moja będzie duza. Po nas. Fajnie jak by urodziła się drobna i pomału rosłaTeraz tez taki drobnyciekawe ile nasze dzieciaki beda wazyly
![]()
Albo ucieszył się, że będzie mógł go na Oli testować w trakcie [emoji16]Chyba spytał z ironia lekka ? Zły ?
Czy się ucieszył , że by miał trochę spokoju od Ciebie ?![]()
No prawdziwy synus mamusi[emoji3] Moja to typowa corunia tatunia[emoji3]On jest bardzo kochany taki grzeczny chłopak. Juz kiedyś pisałam, że Marysia to zawsze swoimi drogami chodziła, indywidualistka a on to cały spacer za rękę, jak chce kamień czy patyk podnieść to pyta czy moze[emoji5] kiedyś taki chłopiec nie szedł za rękę tylko biegł z przodu przed mama to był zdziwiony mowi do mnie: mama dlaczego ten chlopiec biegnie sam[emoji5]
tez tak wlasnie myslalamJa czuję , że moja będzie duza. Po nas. Fajnie jak by urodziła się drobna i pomału rosła![]()
Odpisalam, chyba ominal Cie moj wpis. Mam po swietach w piatek i bede cisnela lekarza zeby mi pokazal co tam widzial ostatnio.Nie wiem czy odposywalas ostatnio czy ja pominęłam. Kiedy masz wizytę ? Znacie już płeć na 100proc.?
Musiałabyś go zaskoczyć to zobaczylabys czy jest przeciwny [emoji23] czy powiedziałby żebyś to zdjelaK raczej nie jest za przebierankami, sprzętami różnego rodzaju ale ja chyba też nie. Raczej się nie nudzimy. Było lepiej przed ciążą ale to ja zastopowalam wszystko![]()
I tak mało rozumiemzobaczymy jak przyjdą
jasne, że da się kupić gotową - w ikei są np Link do: SEKOND Oprawka z kablem - IKEA
ale założenie kabla do oprawki to parę minut roboty i nie trzeba elektryka, żeby to zrobić, a wychodzi dużo taniej, zwłaszcza jak się nie chce paru żarówek, tylko 30... (a ja planuję w 3 miejscach, tak coś koło 7-11 w jednym miejscu...)
Jeszcze kabel w oplocie tkaninowym muszę kupić - 5zł/metr, jakby ktoś szukał![]()
U mnie oby dwa mamusiNo prawdziwy synus mamusi[emoji3] Moja to typowa corunia tatunia[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Musiałabyś go zaskoczyć to zobaczylabys czy jest przeciwny [emoji23] czy powiedziałby żebyś to zdjela