Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Taki "wielkanocny psikus " kurdeCzyli to był tylko świąteczny kryzys [emoji16] do lipca już będzie spokój
![]()
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki "wielkanocny psikus " kurdeCzyli to był tylko świąteczny kryzys [emoji16] do lipca już będzie spokój
![]()
No ja tez nie dam rady takiej zwyklej. A ya lekko gaxowana juz zupelnie inaczej smakuje[emoji5]Ja też w ogóle i tak kiedyś bardzo mało pilam a wody to już w ogóle ale teraz staram się 2 litry wody ale musi być też lekko gazowana bo po normalnej mi się podnosi [emoji1]
Bo w sumie temperatura podobna czy na dworze czy w domu nie . A czy okno u dziecka w pokoju powinno być zawsze zamknięte ? Tzn oczywiscie nie robić przeciagow, ale jak np drzwi będą zamknięte to mogę otworzyć normalnie okno czy lepiej zamykać ? Chociaż jakoś ciężko to widzę w te upalne dniWiesz co nie mam doswiadczenia z letnia pogoda, bo mloda urodzona w listopadzie. Ale mysle, ze jak bedzie normalna pigoda, czyli cieplo, ale nie upalnie, bez wiatru to jak najbardziej[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
No tak jak moja mama nadal uwaza, ze mozna miec mleko chude lub tluste, a majac male piersi ciezko jest wykarmic dziecko[emoji6] Kiedys po prostu byla inna wiedza, nie bylo tylu badan prowadzonych.To też prawda. Bo według mojej mamy dieta i tylko dieta podczas karmienia. Od was słyszę , że nie powinno być żadnej diety. I rób co chcesz heh![]()
No właśnie myślę , żeby było mi lekko i wygodnie ale też żeby piersi nie wisiały. Bo dużych nie mam a mimo to jak się zgarbie to leżą na brzuchu .. a bez stanika zaraz nie będę mogła chodzić. Nie dość że mleko leci to jeszcze ciepło się zaczyna robić. Muszę pochodzic za takim stanikiem. Bo nigdy nie zwracałam uwagi gdzie mógł by być, w jakim sklepie.Taki w jakim będzie Ci wygodnie. Ja np. w domu noszę sportowy, lekko usztywniany nie taki top bo to nic nie daje a piersi trzeba podtrzymywać. Jak wychodzę wkladam normalny usztywniany.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
My zawsze mielismy uchylone okno zeby duszno nie bylo, zwlaszcza do spania. Latem jest jeszcze taki problem, ze jak jest sucho, dusxno i duze stezenie pylkow w powietrzu to lepiej za dnia nie otwietac okna, tylko wieczorem i na noc.Bo w sumie temperatura podobna czy na dworze czy w domu nie . A czy okno u dziecka w pokoju powinno być zawsze zamknięte ? Tzn oczywiscie nie robić przeciagow, ale jak np drzwi będą zamknięte to mogę otworzyć normalnie okno czy lepiej zamykać ? Chociaż jakoś ciężko to widzę w te upalne dni
A widzisz to dobrze wiedzieć [emoji5]My zawsze mielismy uchylone okno zeby duszno nie bylo, zwlaszcza do spania. Latem jest jeszcze taki problem, ze jak jest sucho, dusxno i duze stezenie pylkow w powietrzu to lepiej za dnia nie otwietac okna, tylko wieczorem i na noc.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Nie gazowanej nie wypije. Bo zaraz robi się taka mdła , cierpka. Dolewalam sobie sok n. Wisnia, kiwi czy coś. Ale przeszłam ostatnio na wody smakowe. Myślałam , że lepsze to nic gazowana. A lekko gazowana po połowie dnia się wygazuje :/ i co pić..Klaudia te wody smakowe to jefen wielki syf. Jak nie lubisz zwyklej wody to sprobuj moze takiej lekko gazowanej. Ja tylko taka pije, bo nie dam rady napic sie zwyklej, a smakowe odstawilam w pierwszej ciazy.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Robi się między 28-32 czyli u mnie cały maj mam do dyspozycji. Ty chyba już od końca kwietniaTak bede szla. Tez juz za to musze zaplacic i jest to dla mnie duzy koszt, ale wole zeobic badanie. Bede dzwonic jutro sie umowic. Tez mi wypadnie w maju, chyba jakos w polowie.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017