Margana
Fanka BB :)
No troche sie juz zaczelam martwic na ilu sie skonczy. Ale przeszlo.

Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No troche sie juz zaczelam martwic na ilu sie skonczy. Ale przeszlo.
Tak i posiew zaraz przy przyjeciu też i nic tam strasznego nie wyszło. Zobaczymy co ta krew powieKurcze moze to faktycznie infekcyjne[emoji53] A moze ta nerka? Cos z ta nerka wiadomo? Mocz badali?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Haha, dobrze kojazysz, piatek. A jutro glukoza. Biore magneB6 3x2, ale odstawilam potas, bo lekarz kazal. Chyba go spowrotem wlacze.A kiedy wizyta? (przepraszam, gubię się [emoji15] kojarzy mi się piątek, ale nie jestem pewna, czy to na pewno twoja wizyta... [emoji15])
Może większa dawka magnezu by trochę pomogła?
![]()
W tuch czasach to juz nawet nastolatki sie nie ukrywaja[emoji6]Margana, no wiesz mam 15ście lat i trzeba mnie w domu ukrywać. Z tego wychodzi
To ja herbatę uwielbiam, i nawet jak jest gorąco to piję zieloną, białą, albo jakieś ziołoweZa to moja w ogole herbat nie pije[emoji53] Jak przyjdzie zima zmarznieta to robie jej kakao, bo to jedyne co cieple sie napije.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Dobre... Sory ale [emoji23][emoji33]Moja mama dziś przeszła samą siebie...Szłam na sklepu a mama, weź się ubierz i nie afiszuj się tym brzuchem, bo nie wypada...padłam
Haha, no pomyslalam, ze moze nieslubnego sie wstydzi[emoji6] To juz kompletnie niezrozumiale zachowanie.Margana, we wrześniu będą 3 lata od ślubu [emoji14]
ja piję na przemian w jeden dzień pokrzywa w drugi melisa
Juz coraz bardziejO jaki brzuszek wystajacy[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Też dobre [emoji23]Margana, to Wam opowiem coś na temat nieślubnego dziecka
kumpela brała ślub w lipcu, urodziła w 3 króli. Jakby się nie liczyło to w ciąży byłaale jej teściowa chodziła po wsi i wszystkim opowiadała, że biedna wcześniaka urodziła
szkoda tylko, że dziecko ważyło 3,5 kilo
![]()
Mnie to strasznie wkurza takie zachowanie, najważniejsze co ludzie powiedzą zamiast cieszyć się, że jest dziecko.Margana, to Wam opowiem coś na temat nieślubnego dziecka
kumpela brała ślub w lipcu, urodziła w 3 króli. Jakby się nie liczyło to w ciąży byłaale jej teściowa chodziła po wsi i wszystkim opowiadała, że biedna wcześniaka urodziła
szkoda tylko, że dziecko ważyło 3,5 kilo
![]()