reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Wcale tego po tobie nie widac. Ja obstawiam ze jutro waga mi pokaze 6kg na plusie cos tak czuje. Podobno wlasnie w 2 trymestrze sie najwiecej tyje ile w tym prawdy nie wiem

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Bo mi to mocno w biodra poszło i ja brzucha też nie mam takiej piłeczki przed soba

Siedzę właśnie w poczekalni i się zastanawiam czy tylko ja chodzę do ginekologa sama? Zawsze w poczekalni wszystkie babki z facetami [emoji14]

w57v9n73fe3ysoga.png
Ja też zawsze sama. Z dwa razy była mama. Raz K .
O matko wspolczuje:(

O ja pierd....... Dobrze zemieszkanie ubezpieczone to pewnie bedziecie miec srodki . no ale szkoda czasu i waszej pracy.

Oż cholera.... Współczuję bardzo....
Dobrze, że meble chociaż przetrwały, i że mieszkanie ubezpieczone, ale ledwo położone i trzeba robić jeszcze raz... :(

0d1yrjjgtd95fou3.png
No właśnie nie wiem jak to będzie z ubezpieczeniem. Muszę dzwonić do właścicielki bo jest w stanach. Ale jutro rano idę się umówić z facetami ze spółdzielni i mają przyjść zrobić notatki , mam zdjęcia i będą wyceniac. Szkoda segmentu w kuchni i tych paneli. Może się uda, że obeschna i będą okej. Ale chyba mimo wszytko wolę je zerwać i polozyc nowe. Bo jest tyle wody , że az się podniosły. Śmierdzi w całym mieszkaniu takim mułem. Jutro się okaże co dalej.. eh. Dobrze , że jeszcze nic właśnie nie było poustawiane. Ani szafa , ani łóżko itp..
Eleganckie panele .... XD
IMG_20180403_165606_768x1024.jpg

Załączniki

• IMG_20180403_165606_768x1024.jpg
    IMG_20180403_165606_768x1024.jpg
    161,5 KB · Wyświetleń: 236
Ja też zawsze sama. Z dwa razy była mama. Raz K .

No właśnie nie wiem jak to będzie z ubezpieczeniem. Muszę dzwonić do właścicielki bo jest w stanach. Ale jutro rano idę się umówić z facetami ze spółdzielni i mają przyjść zrobić notatki , mam zdjęcia i będą wyceniac. Szkoda segmentu w kuchni i tych paneli. Może się uda, że obeschna i będą okej. Ale chyba mimo wszytko wolę je zerwać i polozyc nowe. Bo jest tyle wody , że az się podniosły. Śmierdzi w całym mieszkaniu takim mułem. Jutro się okaże co dalej.. eh. Dobrze , że jeszcze nic właśnie nie było poustawiane. Ani szafa , ani łóżko itp..
Eleganckie panele .... XD
Zobacz załącznik 844523
Mam nadzieje ze ubezpieczenie pokryje koszta strat....no panele do wywalenia niestety nie da sie uratowac. Pal licho.....ale szkoda czasu i roboty ktora tam wlozyliscie.

Ja dzisiaj mam wizytowy dzień, najpierw ginekolog potem diabetolog. Mały ma się dobrze i waży ok 830 gramów. Ja za to nic nie przytyłam przez ostatnie 3 tygodnie. Takze bilans całej ciąży to 6 kg na plusie.
Mogę się wyprowadzić z mieszkania na czas remontu tylko w razie co udać się do szpitala o 3 stopniu referencyjności. Takze w razie czego będzie Gdańsk.
Szyjka długa, zamknięta, szwy trzymają.
Cukry mam od 3 dni bardzo dobre, także ogarnęłam się już z dieta cukrzycową u byle tak dalej to unikniemy insuliny.
Jeszcze w tym tygodniu neurolog w planach.
To super, ze dzidzia rosnie zdrowa! I swietnie, ze dieta tak dobrze Ci idzie. Oby tak dalej! A czemu do neurologa?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mam nadzieje ze ubezpieczenie pokryje koszta strat....no panele do wywalenia niestety nie da sie uratowac. Pal licho.....ale szkoda czasu i roboty ktora tam wlozyliscie.

Dokładnie...
Paneli nie da się uratować, nawet jakby wyschły, to po pierwsze będą się wybrzuszać, a po drugie, ważniejsze, woda dostała się w sporej ilości pod, i tam się może "życie" rozwijać... Jakieś pleśni, grzyby, itd, a to nie jest zdrowe środowisko... [emoji33]

Oby ubezpieczenie wszystko pokryło....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Klaudia mega współczuje ... nawet nie wiem co ci napisac bo się odechciewa jak robota znów się cofa..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie.. mieliśmy już meble kłaść w maju/czerwcu po kolei..
Znam ten ból i współczuje bardzo :( u nas generalny remont w planach jeszcze przed urodzeniem Stasia :( podłogi, ściany, szafki kuchenne. Wszystko mieliśmy zrobione niecałe 3 lata temu przed wprowadzeniem się ;/
No pamiętam , że u Was też ciekawie było. A nawet gorzej bo macie mieszkanie zamieszkane. , Meble poustawiane.. a ubezpieczone chociaż ?
W ogóle jak to jest z ubezpieczeniem ? Mogę je teraz wykorzystać , nawet jak oddadzą mi ze spółdzielni ? A potem piw skorzystaniu , ubezpieczenie przepada ? Czy jak to jest ?
Zobacz załącznik 844513 dzis ukladalam i segregowalam jeszcze 2 paczki maja przyjsc
Super :)
Ja też czekam na swoje paczki. Jutro idę zamawiać komodę. Jak już będzie gotowa , to pranie , prasowanie , układanie :)
A dzisiaj kupiłam kolejne ciuszki, a miałam już nic nie kupować ;D
201843_143929274.jpg

Załączniki

• 201843_143929274.jpg
    201843_143929274.jpg
    128,5 KB · Wyświetleń: 266
Jezu ja idę w czwartek... mam nadzieję, że jak dobrze przeżyłam w 12tc to i teraz nie będzie najgorzej. Najbardziej mnie przeraża siedzenie tam te dwie godziny bo są strasznie niewygodne krzesła i już po 10 minutach kość ogonowa mi odpada...

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Ja ide jutro. Mnie tez przeraza to siedzenie tam. A potem jeszcze musze mloda odebrac od rodzicow[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry