reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja sobie nawet poduszkę zabrałam żeby mi wygodnie było.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha[emoji3] No ale dla Ciwbie to jednak istotne.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Może coś w tym jest [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
W pierwszej ciazy chodzilam zawsze z M, chyba ze mu praca wypadla. Ale staralam sie robic tak zeby mial wolne. I zawsze wtedy byl obecny przy usg. A teraz musi mloda odebrac z przedszkola, a nawet jak zdazy to siedzi z nia w poczekalni[emoji6] Za to na polowkowym bylismy we troje[emoji2]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mam takie objawy że strony pęcherza moczowego od 1 trynestru, że nie da się ich podpiąć pod ciąże. Mój gin woli dmuchać na zimne i stąd neurolog.

Mamy ubezpieczenie, ale bez OC co oznacza, że nasze starty zostaną pokryte (czekam na wycenę czy nie będzie zanizona) a starty u sąsiadek niestety nie. Takze za ich remonty musimy zapłacić my.
A z jakiego powodu było to zalanie u Was ?
Dużo zalało u sąsiadów ? Dobrze , że wasze chociaż będzie zwrócone.
Ooo to duża jak na ten tydzień [emoji16][emoji16] moja w 23 t 3 dniu miała 647gram [emoji16] też duża [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
No powiedział między 600 a 700 :D to pewnie podobna waga :)
Bo może raz obrywasz rączka a raz nóżką [emoji23][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Tez tak myślę :p
Nie ostatnio nic nie wstawiłam, jak bede tych w takim tempie jak przez ostatnie 2 miesiące to znowu bedzie 25 kg. Ja to nie mam takiego duzego brzucha ale w biodra mi poszło bardzo.
To musisz nam się pokazać :) My ocenimy. Bo pewnie masz za niską samoocenę i przesadzasz z tymi biodrami ;*

Ech ciągle coś. Współczuję Ci tych przeżyć. Trzymaj się tam dzielnie. Wysyłam Ci kolejna porcję czarow[emoji16]

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki Ty moja wróżko[emoji8] [emoji8] tobie rowniez oby chociaż na troszkę ulzyl Ci ten ból biedaczku[emoji20]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

A my wróciliśmy orzed chwila z sklepu wkoncu zmusiła Łukasza do malowania wiec kupiliśmy tapetę do pokoju małego na jedna ścianę
Tapetę na jedna ścianę do pokoju marceliny farby i farbę do mebli bo jedna szafę chce na biało pomalować
W salonie ma obniżyć sufit
Zostało mi do kupienia lampa do salonu i sypialni a potem jakieś dodatki wkincuuuuu się chyci roboty chociaż i tak był zaskoczony ze JUZZZZ Ma malowac ??? Bozeeee faceci na wszystko czas maja. Wasi tez tak maja??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super [emoji173]️[emoji173]️masz zdjęcie ?:)

Biedna.. brzuszek ?? Plecy ?

Udane zakupy :)

Czyli też nie potrzebny stres :) moja właśnie w ciągu dnia najbardziej , a z resztą to różnie. Raz rano i wieczorem , a raz wieczorem i w nocy :D nie mogę jej ogarnąć jeszcze :)

Ile łącznie ?

A właśnie ja się bałam wejść na wagę. Bo jem ciągle dużo słodyczy, w święta też się nie oszczędzałam :D a tu tylko 1kg [emoji14] aż się zdziwiłam.
Klaudia brzuszek, plecy i siku[emoji53] Nie nadaje sie juz do niczego[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mam takie objawy że strony pęcherza moczowego od 1 trynestru, że nie da się ich podpiąć pod ciąże. Mój gin woli dmuchać na zimne i stąd neurolog.

Mamy ubezpieczenie, ale bez OC co oznacza, że nasze starty zostaną pokryte (czekam na wycenę czy nie będzie zanizona) a starty u sąsiadek niestety nie. Takze za ich remonty musimy zapłacić my.
A to rozumiem. Oby nic tam nie wyszlo u tego neurologa!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
A z jakiego powodu było to zalanie u Was ?
Dużo zalało u sąsiadów ? Dobrze , że wasze chociaż będzie zwrócone.

No powiedział między 600 a 700 :D to pewnie podobna waga :)

Tez tak myślę :p

To musisz nam się pokazać :) My ocenimy. Bo pewnie masz za niską samoocenę i przesadzasz z tymi biodrami ;*
Tzn nie, że są jakieś szerokie ale tak bardziej całościowo ide nie tylko w brzuch☺️

Do góry