Margana
Fanka BB :)
Haha[emoji3] No ale dla Ciwbie to jednak istotne.Ja sobie nawet poduszkę zabrałam żeby mi wygodnie było.
Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha[emoji3] No ale dla Ciwbie to jednak istotne.Ja sobie nawet poduszkę zabrałam żeby mi wygodnie było.
W pierwszej ciazy chodzilam zawsze z M, chyba ze mu praca wypadla. Ale staralam sie robic tak zeby mial wolne. I zawsze wtedy byl obecny przy usg. A teraz musi mloda odebrac z przedszkola, a nawet jak zdazy to siedzi z nia w poczekalni[emoji6] Za to na polowkowym bylismy we troje[emoji2]Może coś w tym jest [emoji6]
![]()
A z jakiego powodu było to zalanie u Was ?Mam takie objawy że strony pęcherza moczowego od 1 trynestru, że nie da się ich podpiąć pod ciąże. Mój gin woli dmuchać na zimne i stąd neurolog.
Mamy ubezpieczenie, ale bez OC co oznacza, że nasze starty zostaną pokryte (czekam na wycenę czy nie będzie zanizona) a starty u sąsiadek niestety nie. Takze za ich remonty musimy zapłacić my.
No powiedział między 600 a 700Ooo to duża jak na ten tydzień [emoji16][emoji16] moja w 23 t 3 dniu miała 647gram [emoji16] też duża [emoji16]
![]()
Tez tak myślęBo może raz obrywasz rączka a raz nóżką [emoji23][emoji16]
![]()
To musisz nam się pokazaćNie ostatnio nic nie wstawiłam, jak bede tych w takim tempie jak przez ostatnie 2 miesiące to znowu bedzie 25 kg. Ja to nie mam takiego duzego brzucha ale w biodra mi poszło bardzo.
Dzięki Ty moja wróżko[emoji8] [emoji8] tobie rowniez oby chociaż na troszkę ulzyl Ci ten ból biedaczku[emoji20]Ech ciągle coś. Współczuję Ci tych przeżyć. Trzymaj się tam dzielnie. Wysyłam Ci kolejna porcję czarow[emoji16]
Klaudia brzuszek, plecy i siku[emoji53] Nie nadaje sie juz do niczego[emoji53]Super [emoji173]️[emoji173]️masz zdjęcie ?
Biedna.. brzuszek ?? Plecy ?
Udane zakupy
Czyli też nie potrzebny stresmoja właśnie w ciągu dnia najbardziej , a z resztą to różnie. Raz rano i wieczorem , a raz wieczorem i w nocy
nie mogę jej ogarnąć jeszcze
Ile łącznie ?
A właśnie ja się bałam wejść na wagę. Bo jem ciągle dużo słodyczy, w święta też się nie oszczędzałama tu tylko 1kg [emoji14] aż się zdziwiłam.
No, wiadomo ze roznie bywaJa nie mam a też chodzę sama choć mój facet jest na miejscuchodzi ze mną tylko na prenatalne
![]()
Czasami chodzą całymi rodzinami z dziećmiNo, wiadomo ze roznie bywa
Ale zwykle to tak jest, ze w pierwszej ciaxy chodzi sie razem, a potem to juz ciezko.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
A to rozumiem. Oby nic tam nie wyszlo u tego neurologa!Mam takie objawy że strony pęcherza moczowego od 1 trynestru, że nie da się ich podpiąć pod ciąże. Mój gin woli dmuchać na zimne i stąd neurolog.
Mamy ubezpieczenie, ale bez OC co oznacza, że nasze starty zostaną pokryte (czekam na wycenę czy nie będzie zanizona) a starty u sąsiadek niestety nie. Takze za ich remonty musimy zapłacić my.
Tzn nie, że są jakieś szerokie ale tak bardziej całościowo ide nie tylko w brzuchA z jakiego powodu było to zalanie u Was ?
Dużo zalało u sąsiadów ? Dobrze , że wasze chociaż będzie zwrócone.
No powiedział między 600 a 700to pewnie podobna waga
Tez tak myślę
To musisz nam się pokazaćMy ocenimy. Bo pewnie masz za niską samoocenę i przesadzasz z tymi biodrami ;*