reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Klaudia brzuszek, plecy i siku[emoji53] Nie nadaje sie juz do niczego[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Biedna.. plecy mi od wczoraj trochę odpuściły. A brzuch , dlatego co robi się twardy i się napina tak ? Jeszcze troszkę i będziesz śmigała bez bolu :)
Czasami chodzą całymi rodzinami z dziećmi :) bo i tacy są w kolejce

f2w39n7303c24ozn.png
A u mnie same Panie, rzadko się zdarzy , żeby byla jakaś z mężem. Czasem z dzieckiem ale na USG nie wchodzą , tylko na ktg :)
Tzn nie, że są jakieś szerokie ale tak bardziej całościowo ide nie tylko w brzuch☺️
Przesadzasz :) to większości na pewno troszkę poszło też w biodra :) jednak musimy się troszkę "poszerzać" :)

reklama
Padam teraz. Pije bezalkoholowe piwko i oglądam Kogel Mogel[emoji16][emoji16][emoji16]a jak Twój brzusio???

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
No domyslam sie, ze padasz. Ja po spacerze z mloda ledwo doszlam do domu. Mam wrazenie, ze brzuch mi sie napina jak chodze. No i to sikanie, masakra.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

To dobrze [emoji8]no tak córeczka tatusia [emoji2] u mnie bóle minęły troszkę ale brzuch się stawia i myślałam znów że mi wody odchodza... Ale zrobili taki test i nie ale jakby jeszcze coś takiego leciało to mam odrazu zglaszac..czyli to nie koniec "atrakcji " ja kiedyś na zawał zejdę dobrze że jeszcze tylko trochę nam zostało bo znów mega niepokój mi się włącza , a już myślałam że się zahartowalam chociaż odrobine..

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
A te wyniki byly juz?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

No, myślę, że badanie na 15 mogłoby być problematyczne ;) Ale dla mnie badanie jak badanie, ale jak wytrzymać do tej godziny bez jedzenia [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Aga u Ciebie to prawie kolacja o tej porze nie [emoji23] jak o 5 pierwsze śniadanko to do 15 chyba byś tam padła zreszta ja sama też do 15 bez jedzenia bym nie wytrzymała a pomyśleć że kiedyś mogłam np cały dzień nie jeść [emoji33] dopiero wieczorem byłam głodna i najlepiej mi smakowało [emoji2]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Musisz odszukac dokumenty ubezbieczenua i zadzwonic do firmy. Oni Cie pokieruja co robic. Wiele firm ma mozliwosc zgloszenia szkody przez internet. Ja tak robilam, wszystkie dokumenty przesylalam internetowo. Kase dostalam na konto i tyle.
Ubezpieczenie nie jest jednorazowe. Za kazdym raxem jak cos sie wydazy to robia wycene i placa.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mam dokumenty. Jutro zadzwonię do właścicielki. Powiem jej , że planuje coś takiego zrobić i będę do nich dzwonić jak mówisz. Mam zdjęcia i będę miała dokumenty od spółdzielni. I tyle starczy tak ? Zobaczymy, może coś uda się dostac.dziekuje , że napisałaś. Jeszcze z nikim nie gadałam na ten temat a lepiej co kolwiek wiedzieć :)

Zrobiłam przegląd mody sukienkowo-wiosienno-ciążowej. Bo kupiłam tylko jedną sukienkę ciążową. To tak w której zamiast twarzy mam serce :D Ta jasna wisi w mojej szafie juz 3 lata(ale będę się w nią mieścic jeszcze max 2 tygodnie), a tą zieloną kupiłam ostatnio specjalnie 2 rozmiary za dużą(zwykła nie ciążowa sukienka) żeby było miejsce na brzuszek, nadal mam z 10 cm luzu. Kupię jeszcze 2 dlugie i będzie chyba ok :)
20180317_093654.jpg
20180317_093922.jpg
20180317_093452.jpg
20180317_093331.jpg

Załączniki

• 20180317_093654.jpg
    20180317_093654.jpg
    242,3 KB · Wyświetleń: 211
  • 20180317_093922.jpg
    20180317_093922.jpg
    251 KB · Wyświetleń: 213
  • 20180317_093452.jpg
    20180317_093452.jpg
    282 KB · Wyświetleń: 205
  • 20180317_093331.jpg
    20180317_093331.jpg
    368,6 KB · Wyświetleń: 211
A my wróciliśmy orzed chwila z sklepu wkoncu zmusiła Łukasza do malowania wiec kupiliśmy tapetę do pokoju małego na jedna ścianę
Tapetę na jedna ścianę do pokoju marceliny farby i farbę do mebli bo jedna szafę chce na biało pomalować
W salonie ma obniżyć sufit
Zostało mi do kupienia lampa do salonu i sypialni a potem jakieś dodatki wkincuuuuu się chyci roboty chociaż i tak był zaskoczony ze JUZZZZ Ma malowac ??? Bozeeee faceci na wszystko czas maja. Wasi tez tak maja??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No a jak? Lozeczko, ktore dostalismy od znajomych a okazalo sie nadplesniale stoi na korytarzu przed naszym miesxkaniem juz ze 3 tygodnie[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Zrobiłam przegląd mody sukienkowo-wiosienno-ciążowej. Bo kupiłam tylko jedną sukienkę ciążową. To tak w której zamiast twarzy mam serce :D Ta jasna wisi w mojej szafie juz 3 lata(ale będę się w nią mieścic jeszcze max 2 tygodnie), a tą zieloną kupiłam ostatnio specjalnie 2 rozmiary za dużą(zwykła nie ciążowa sukienka) żeby było miejsce na brzuszek, nadal mam z 10 cm luzu. Kupię jeszcze 2 dlugie i będzie chyba ok :)Zobacz załącznik 844526 Zobacz załącznik 844527 Zobacz załącznik 844528 Zobacz załącznik 844529

Zielona super [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry