reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Margana gdzie jeździsz robić badania?? Że masz od 7?? Mój od 8.. :/

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Na Kozanowie jest nowy punkt pobran w nowej galerii. Jest czynny od 7.00 do 18.00.
A Ty gdzie chodzisz?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

To normalne ,ja mam mniejszy brzuch a juz mi przeszkadza. Tez nie moge juz biegac jak nastolatka tylko musze zwolnic ruchy. Najsmieszniej jest wieczorem...jak sie ukladam do spania to sapie i stekam. Hahahahah D ma polewke ze mnie tak ze szok.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Chcesz sie zamuenic z moim brzuchem?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moja jest z 33 tyg. I rozwijala sie swietnie. Mielismy duzo kontroli ale tylko wnm miala i rehabilitacje. Niestety mamy alergie pokarmowa ale teraz to Norma. Za to Mati z 37 tyg i nie oddychal sam....12h na cepapie byl.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

A czwmu 33tc?
No moj Kuzyn jak tlusto zje to zle mu wiec je generalnie zdrowo ma 32lata;))

Ja też. Jakoś mi tak głupio. Czy w banku, w sklepie czy u lekarza to czekam na swoją kolej.

Wiem. Właśnie gadam z mamą , że musimy pierw jutro zobaczyć co powie komisja ze spółdzielni. I muszę sprawdzić czy ubezpieczalnia może coś zwrócić jeśli to nie z naszej winy się stało.

Pytam bo mi cię żal. Ale nie będę więcej :* żeby ci nie przypominać i nie dołować. Trzymam kciuki żeby było tylko lepiej.
A jeśli chodzi o K to ja mu jutro powiem co myślę na ten temat, dzisiaj nie ma sensu..

Po naturalnym ? Ooo. To bardzo długo Cię bolaly :/

Ja mam małe to by się przydał push up :D

Zadzwonię jutro do właścicielki i jeszcze przeczytam dokładnie te dokumenty.
A myślisz, że i ze spółdzielni i z ubezpieczalni jest możliwy zwrot kosztów ? Czy tylko z jednej placówki ?
Krocze po porodzie bolalo ze 3 tygodnie, ale jeszcze przez pol roku bolaly mnie biodra i kolana ogolnie po ciazy. Po dwugodzinnym spacerze z wozkiem ledwo juz sie czolgalam do domu.

Co do ubezpieczebia to jest tak, ze ty masz swoje ubezpieczenie, spoldzielnia swoje. Ty szkode zglaszasz do swojej ubezpieczalni, a oni robia wycene i zwracaja kosxty. Jesli to wina spoldzielni to twoja ubezpieczalnia sciaga kase od ich ubezpieczalni.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Hahaha Margana Ty mówisz o narzekaniu? A co ja mam powiedzieć ?Moja lekarka to chyba przestanie wykonywać ten zawód po prowadzeniu mojej ciazy [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie no zdaza sie
Ha z Nicole od 29tc co tydz ip pogotowie I ktg :// nie mysl Tak po to oni sa

Do góry