reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki i miłe słowa! Jak zawsze jesteście niezastąpione!

Witam wszystkie kobitki.
Tamiza- ogromne gratulacje!!!:) czy mialas jakies objawy ? Przeczucia? Jestem 7dtp 5 dniowej blastki...planowalam bete w piatek..ehh
Przeczucia miałam negatywne...
Objawy... Hmy kłucie w kregoslupie i prawej pachwinie. Starałam się nie wsłuchiwać zbyt intensywnie w ogranizm.
Ostatnie dwie noce nie mogłam zasnąć i chyba tyle
Nie katuj się tyle i leć jutro na bete ✊✊✊

Hey , przyszedł czas i na mnie - kilka lat starań,nie udane inseminacje ,ostatnia deska ratunku in vitro... przygarniecie człowieka?
Chyba nie dam rady was nadrobić [emoji6] choć postaram się przebrnąć trochę przez wątek ...

Są tu kobietki że Szczecina i okolic? [emoji848]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Zapraszamy serdecznie do wspólnego dzielenia się doświadczeniami, wzlotami i upadkami...
Kochana czuj się u nas dobrze i swobodnie.
I chyba wspierasz jako kolejna rocznik 88

@tamiza @waleczna @PaulinkaP
Kochane co za informacje!!! Tak sie ciesze!!! Sciskam Was z całych sil. Bedziecie mialy piekne prezenty na Swieta pod Choinke!!!
Obaj lekarze maja swietne rece jak widac. :) chociaz na moj uparty organizm nie zadzialal ani dr G ani dr M.

@Margit2018 dziekuje :* to czekanie i bezczynnosc tylko wkurza...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chodzę do medicover do dr Pierzynskiego ;)

No to kurcia kwiecien maj czerwiec wszystkie sciezki rowerowe w krk nasze:p
Jezdzisz w jakies dluzsze trasy czy tylko przejazdzki po miescie?:)
Generalnie jak mieszkalam w hucie to niewiele jezdzilam bo ani tam sciezek ani jakos fajnych tras.
Teraz jak wrocilam do bronowic mych rodzimych to mam bliziutko na Blonia. I generalnie raczej bede jezdzic tu po okolicy. Blonia, waly, wisla. Moze w weekendy gdzies dalej.
Moj maz cwiczy streetworkout a drabinki do tego ma przy bloniach. Wiec on bedzie jezdzil cwiczyc, a ja z nim.
Wiec nie jestem taki kolarz jak Ty :)

reklama
Tez wyciagam rower. Tylko klodke musze dokupic...
Trza sie zaczac ruszac.

Musimy korzystać póki czas... bo jak zaciazymy jak większość z obecnych na forum to pozegnamy się na rok z rowerem.. Kurcia zawsze to pomysł aby w pół drogi się spotkać
Kiedyś do Częstochowy dojechalam to i do Was do Krakowa i pod Kraków dotrę

Do góry