kinga30
Fanka BB :)
Mam nadziejęPiekna waga , prawie kilogram :-) a dodatkowe kg zrzucisz szybko po porodzie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadziejęPiekna waga , prawie kilogram :-) a dodatkowe kg zrzucisz szybko po porodzie![]()
Zdrowy dzidziuśTo ja już po. Dzisiaj skonczony 25 tydzień. Kość udową odpowiada 24+1, glowka 24 tydz czyli tak jak powinno być. Waga 930g. No i ja przytyłam 5 kg:/
Nie 5 kg przez 3 tygodnieZdrowy dzidziuś5kg ogólnie??
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No nie wiem czy to dobre, ale w sumie cukrzyca tez nie fajna.Dalej możesz jeść słodkości![]()
Mi ZUS płaci kilka dni po skończonym l4. Ogólnie oni mają czas 30 dni od końca l4 na wypłatę.Dziewczyny, które dostajecie pieniądze za L4 z ZUS. Czy oni mają jakieś terminy do wypłat? W styczniu dostałam pieniądze ostatniego, w lutym też. Teraz czekałam na przelew ostatniego marca, a tu już 4 kwiecień i nicJestem mega wkurzona, moje zobowiązania nie będą czekać
Jutro się do nich przejadę, ale może orientujecie się jak to jest?
![]()
Też tak panikowałas przed pierwszym porodem ?Spoko zdarzysz
ja mam ponad 50 km do swojego szpitala biorę to na luzie naprawdę zobaczysz nie będzie zle
Masz typowe normalne obawy przed pierwszym porodem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj tamNie 5 kg przez 3 tygodnie
Super, ze wszystko ok! Duza juz corcia[emoji3] A te Twoje bole to rozumiem normalne?To ja już po. Dzisiaj skonczony 25 tydzień. Kość udową odpowiada 24+1, glowka 24 tydz czyli tak jak powinno być. Waga 930g. No i ja przytyłam 5 kg:/
Ja muszę zrobić glukozę przed wizytą 23.04Jeszcze ja[emoji849]robię w piątek bo za tydzień w środę wizyta [emoji54][emoji54][emoji54]
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
To swietnie!A szyjka długa i zamknięta