Margana
Fanka BB :)
Klaudia i bez tego oddzialy czesto sa przepelnione[emoji6]Nie wiem. Myślałam,ze tak można![]()

Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Klaudia i bez tego oddzialy czesto sa przepelnione[emoji6]Nie wiem. Myślałam,ze tak można![]()
Ja piłam, inaczej bym umarła [emoji2]Dziewczyny, wiem że już jeść 12 h przed glukozą nie mogę, a pić wodę zwykłą??? Czy też nie?!
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wiesz co nie o to chodzi, ze on sie miga. Zawsze zajmowal sie mloda i w ogole. Tylko wnerwia mnie to jego ciagle zmeczenie, gdzie mna nikt sie nie przejmuje jak dwie doby nie spie.Przy drugim powiedz mu że podział [emoji1]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
A co z Toba w koncu? Co mowili na wizycie? Nic nie pisalas czy ja cos ominelam?Bardzo dobrze[emoji123]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha, to prawda[emoji3]Oj tam, po świętach to nie powinni ważyć![]()
Faceci...[emoji2] może zaparz mu taka mocna kawę po pracy i powiedz że to lekarstwo na jego zmęczenie [emoji2]Wiesz co nie o to chodzi, ze on sie miga. Zawsze zajmowal sie mloda i w ogole. Tylko wnerwia mnie to jego ciagle zmeczenie, gdzie mna nikt sie nie przejmuje jak dwie doby nie spie.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Ja nie jadlam 10 godz przed. A wode pilam do samego badania. Woda nawet wskazana, bo rozrzedza krew i latwiej pobrac.Dziewczyny, wiem że już jeść 12 h przed glukozą nie mogę, a pić wodę zwykłą??? Czy też nie?!
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Tak więc pijeJa nie jadlam 10 godz przed. A wode pilam do samego badania. Woda nawet wskazana, bo rozrzedza krew i latwiej pobrac.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Ej a Ty spisz caly dzien? Ty pracujesz w domu i to w duzo wiekszym obciazeniu, a on musi sie wyspac?Łóżko kupione obyło się bez kłótni wstał książę i pojechaliśmy
Któraś mnie pytała wczoraj o tapetę wiec wstawiam zdj
pokoik jest mały ma Ok 16m tylko jest skos
Ściany będą białe a jedna ściana w tapecie kupiliśmy ja w castoramie 30,00 zł za rolke wiec nie jest złe a wystarcza dwie, łóżko kupiliśmy z olx praktycznie nowe wogole nie zniszczone z materacem nowym za 130,00 zł fakt przyda się za około 2,5 roku ale teraz będzie służyć jak ja będę musiała się położyć na noc przy małym ( mąż chodzi na rano do pracy wiec tez musi być wyspany wtedy ja będę spala u Antosia )
Musze dokupić tylko komodę w ikei na ubranka, łóżeczko jest szafa jest z dodatków kupię jakiś ładny fotel uszak mysle nad szarym lub musztardowym kolorze jakieś ramki i tyle
Staram się gospodarnie minimalistycznie ale ładnie urządzać zobaczymy efekt końcowy
A tapeta taka :
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom