reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No wlasnie. Chyba jemy tyle ile potrzebujemy? Mamy sie glodzic w ciazy?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Jak nie mamy nadwagi przed ciąża to nic nie zaszkodzi dużo przytyć [emoji16] ale niestety jak jest nadwaga to już wtedy niewiele pozwalają bo to też dla ciąży niebezpieczne

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Co ty on ma czas do końca czerwca się wyrobić [emoji23]
Na malowanie daje mu czas do przyszłego pt będzie malowac agregatem malarskim wiec pójdzie szybko
W salonie jedynie musi obniżyć sufit to będzie się bawić

Taras ma 50m2 musi płyty tarasowe ułożyć i kupić je najpierw [emoji23]

Wiec nudzić się mu nie będzie [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No czyli najpierw remont a potem narodziny syna [emoji123] na pewno nie będzie mu się nudzic[emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

No na prawdę z całego serca im współczuję ale ja muszę z tad uciekać szkoda że nie mam że sobą słuchawek z telefonu :/

Poproś swojego faceta by jutro Ci przywiózł :( bo gdy człowiek się stresuje to dodatkowy stres nie jest wskazany a wiadomo, że gdy konta się źle dzieje to nas stresuje i martwi dodatkowo :(

f2w39n7303c24ozn.png

Pewnie wyglądałyśmy podobnie... Przed ciążą ważyłam 60-63 kg, jak odeszłam od ex to ok 45 przy wzroście 168...

Ale tak to już jest, że często bierzemy wszystko do siebie, podchodzimy emocjonalnie, itd. Facetom jest w tej kwestii prościej....

0d1yrjjgtd95fou3.png

To ty jak ja kiedts przy 184 68kg co kiedts dalam foto tam ...
To ty tez tak wygladalas[emoji85][emoji85]

On chodzi na zmiany
Na rano
Na południe
Na 18-3:00
Na noc
Aż taka zołza nie jestem musi być wypoczęty bo zarządza ludźmi i materiałem na kopalni

Wiesz co ja tez pracuje na zmiany i odpowiadam za zycie ludzkie, a dzieckiem musze sie zajac nawet nie spiac dwie doby, wiec ja nie jestem wyrozumiala pod tym wzgledem.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

@Onaszczesliwa2018 rozumiem Cię w 100%, strasznie przykre obie sytuacje ale Ty musisz dbać o własne zdrowie psychiczne, a w takich sytuacjach podwójnie łatwo coś sobie wkręcić... obys jutro leżała już w domu!

No właśnie już urochomilam oczywiscie wujka Google i czytam bzdury wrrrrr jak ja niecierpie siebie samej za to

reklama
Do góry