reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No właśnie już urochomilam oczywiscie wujka Google i czytam bzdury wrrrrr jak ja niecierpie siebie samej za to

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie czytaj.. sama miałam ochotę wejść i zobaczyć o co chodzi z zaprzestaniem wzrostu dziecka. Ale wolę nawet nie myśleć o takich rzeczach. I ty tez zapomnij.
Leżałam w szpitalu [emoji23] bo to był 42 tydz wiec już mnie zostawili ale co ty myślisz ze ktoś się przejął ?? Pielęgniarka mi powiedizala ze najgorsze przedemna dopiero a skurcze co 5-6 min to jeszcze nic [emoji23] umia pocieszyć czasem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A no w sumie mówiłaś , że po terminie heh. To raczej , że w szpitalu :huh: dlatego nie chciałabym trafić na takie osoby bez serca :unsure: zamiast pomóc to jeszcze zdoluja :hmm:
A mnie az skreca....bo nie napije sie coli ani nie nawpieprzam wieczorem chipsow czy czekolady.[emoji26]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Biedna :(:( a chrupki kukurydziane ? Wiem , że to nie to samo :(

reklama
Czyli jakbym zaopatrzyła się w kaftaniki (aktualnie nie mam ani jednego) to lepiej zakładać body pod spód? czy może też chodzić w ciepłe dni w samym kaftaniku i półśpiochach?

Na lato to i samo body bedzie ok zalezy od temp
Ale nie dobrze jesr przegrzwac cialko

A to moja "karta "dan [emoji23]
e3b851239b2ee0610a447f1d115afd7b.jpg

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

No kurde ristorante [emoji2][emoji106]

A z usg jaki termin ci wychodzi? I z okresu???

Ja miałam ost okres 7.10 cykle 28 dniowe i do zapłodnienia doszło idealnie w 14 dniu
Wg okresu termin na 17 lipca a wg usg każdego 10.07

Ja OM 4.10, cykle 29 dni. Termin z OM 12.07, a z usg pierwszego prenatalnego 10.07[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

A ja jechałam w autobusie zakochanym a na siedzeniach sami młodzi faceci i co? Żaden dupy nie ruszył udawali że nie widza

Mam nazwę na takich.. Kutasy jedne.. Nie lubię ludzkiej znieczulicy.. Mi dziś babka jakoś może po 50 ustaliła a młodzi siedzą.. Ja zawsze ustępowałam

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Nie czytaj.. sama miałam ochotę wejść i zobaczyć o co chodzi z zaprzestaniem wzrostu dziecka. Ale wolę nawet nie myśleć o takich rzeczach. I ty tez zapomnij.

A no w sumie mówiłaś , że po terminie heh. To raczej , że w szpitalu :huh: dlatego nie chciałabym trafić na takie osoby bez serca :unsure: zamiast pomóc to jeszcze zdoluja :hmm:

Biedna :(:( a chrupki kukurydziane ? Wiem , że to nie to samo :(
Kukurydza chyba ma wysoki indeks glikemiczny.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry