reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak taki [emoji16] uznałam, że mamusce też się cod należy bo przez całą craze kupilam tylko jedna sukienkę i rajstopy [emoji16] a sukienkę nieciazowa tylko po prostu dość szeroka [emoji16] a nie będę ciągle chodzić w jednej [emoji23] tym bardziej, że ona na lato się nie nada :) a w jeansach ciągle sprzed ciąży chodzę a Kruszynka obkupiona [emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png
I bardzo dobrze mamuśka :D

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Kurde super ze chociaz troszke ulgi masz [emoji8] [emoji8]na p4awde cieszę się razem z Toba[emoji123] U mnie też już lepiej boli mnie kość ogonowa dziś ale w porównaniu z tym wszystkim co było to jest super , byłam na KTG czysciutko dalej to dobry znak, była lekarka wyszło mi trochę bakterii i muszę globulki brać dziennie nie tak jak wcześniej mi ta moja leka4ka kazała 2 razy w tyg jak skończy obchód to zbada moja celebrytke i jak będzie oki to do domku [emoji4] Boże oby było ok bo tu zglupieje :/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie ok. Zobaczysz, [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

I bardzo dobrze, u nas Mały też obkupiony a ja chodzę w dwóch parach spodni i nie mam nic innego :p
Kurde, to chyba tylko ja tak szaleje z zakupami dla siebie :o ale w sumie kupuje kiecki które będę na pewno nosiła później :) zwykle tuby :) chyba że się rozciągną ale nie sądzę :) wczoraj w h&m wyhaczyłam sukienkę w paski taką prosta za 10zl :D szał jaka cena więc długo się nie zastanawiałam

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]

@Onaszczesliwa2018 Super, że u Ciebie dobrze. Ja też tak mam, że mi się udzielają nastroje innych, więc rozumiem co czujesz. Oby Cię szybko wypuscili dla zdrowia Twojego i maluszka :)

w57v9n73fe3ysoga.png
Tak tak jak będzie ok to mnie dziś wypuszcza [emoji4] także trzymajcie kciuki[emoji110]

dzien dobry ja wczoraj padłam z zmeczenia chyba juz nie dam rady z taka energia jak zawsze...

o 4:30 moj synus mnie obudzil kopał, rozciagał sie wszystko naraz :D

ja na ta glukoze ide jutro a mi sie nie chccceee ale obiecałam @JustMe55 [emoji14]

@olaaa7 powodzenia na wizycie ja mam dopiero 20.04 potem napewno za oklo 4 tyg ale zapisze sie za 3 tyg bo jednak bedzie to po 30 tyg wiec chyba wole zeby czesciej sprawdzał czy wszytsko ok
Ja właśnie wypilam i nie było złe ;)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już właśnie wypiłam ten cukier [emoji14] nie było tak strasznie, 9.30 i 10.30 i do widzenia :D chyba że najgorsze dopiero nadejdzie ale lepiej mnie nie straszcie :D

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Będzie Oki [emoji4] [emoji123] ja moja też bez większych problemów znioslam także jak nic na początku Cię niewzielo to już z górki teraz myślę [emoji4]

Kurde, to chyba tylko ja tak szaleje z zakupami dla siebie :o ale w sumie kupuje kiecki które będę na pewno nosiła później :) zwykle tuby :) chyba że się rozciągną ale nie sądzę :) wczoraj w h&m wyhaczyłam sukienkę w paski taką prosta za 10zl :D szał jaka cena więc długo się nie zastanawiałam

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Łooo jak Ty to robisz, że wyhaczasz takie promocje?!

reklama
Heja!
@olaaa7 ja octenisept mam i będę stosować, nie mam zamiaru czyścić pępuszka spirytusem :D powodzenia dziś, trzymam kciuki :*
@Darka83 cieszę się że Ci lepiej :)
@Onaszczesliwa2018 trzymam kciuki żebyś dziś juz czuła sie wspaniale i zeby puścili Was do domu :)
Trzymam kciuki za dziewczyny które piją dziś glukozę, mam nadzieję, że dobrze to zniesiecie :D
A ja wstałam i ide na paznokcie :D
Miłego dnia :)
Miłego dnia Jolciu [emoji8] a jak Ty się trzymasz? Jak mama i L?

Do góry