Chodzę po galeriach ciągle haha nie no żartŁooo jak Ty to robisz, że wyhaczasz takie promocje?!

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chodzę po galeriach ciągle haha nie no żartŁooo jak Ty to robisz, że wyhaczasz takie promocje?!
Na pewno jest dobrze u mnie też mała wymiarami troszeczkę mniejsza.@olaaa7 @Marika92 dziękuję dziewczyny wierzę z całych sił ze macie racje przecież życie nie może mnie aż tak skopac tym razem musi być dobrze :* miałam się zapisać na usg ale za półtorej tygodnia będę w szpitalu to już poczekam i zobaczę jak mała rośnie a za tydzień wizyta to pogadam z moim lekarzem o tych różnicach w usg chociaż już mówił ze wszystko jest prawidłowo ale jeszcze raz nie zaszkodzi zapytać![]()
Właśnie zauważyłam że jest Cię mniej , niemartw się słonko musi być dobrze [emoji8] chociaż wiem co czujesz bo ja też non stop drze ale musimy wierzyć że jesteśmy pod opieką lekarzy bierzemy leki i musi być ok[emoji123] [emoji8]Hej dziewczyny :* i ja juz wstałam bo okno wymieniają w lazience i tak się tłuka ze to szok :/ mała juz pobrykala zaczęłam liczyć ruchy z rana ale jest taka wariatka ze 10 ruchów to od razu można wyliczyć![]()
Trzymam kciuki za wizyty :*
ja od ostatniego usg mam lekkiego dola dlatego tak rzadko się odzywam jakoś tak mnie martwi wszystko
Jak ostatnia @ 7 to termin powinien być na 14Ja mam termin na 18 lipca a ostatnia miesiączkę miałam 11.10dziwne, że nie wyliczyl Ci lekarz z om wcześniejszego terminu bo jednak powinnaś mieć kilka dni wcześniej niż ja a nie tylko jeden
![]()
Haha smacznego [emoji1]A ja dziś planowałam nie obżerać się bo w końcu przed wizytą jest ważenie no i dupa z tego wyszła, bo w pracy koleżanka przyniosła ciasto urodzinowe![]()
Mi pierwsze usg wychodziły na 14,15 lipiec teraz niby wymiarami mała tydzień młodsza ale z wagi termin 2.07 ale teraz już podobno się nie patrzy bo dzieciaczki rosną indywidualniewlasnie zajrzałam do karty mam wpisany termin 14.07.2018 nie wiem co znów mnie zmuliło na 18.07
a z usg caly czas na 10.07
Właśnie chyba nie ma... Nie widziałam żadnych banerów - promocja -50% albo cośOrientujecie się czy w Deichmannie albo CCC są teraz jakieś wyprzedaże czy coś?
Nie dziękuję [emoji8] [emoji8] [emoji8]Kciuki za wizyty i glukozy [emoji110][emoji110][emoji110]
Wiola za Ciebie szczególne żebyś poszła już do domu [emoji8]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)