reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

To ta sukienka za 10zł :D może nie jest jakaś mega łał czy cokolwiek ale jest bardzo wygodna i rozciągliwa :)
1522922060-2b154903ef4a50b4-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Bardzo ładna na lato będzie super

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A możesz polecić jakieś konkretne? Bo niestety u mnie to zazwyczaj rajstopy wystarczają na 1-2 wyjścia i mam na palcach dziury.

ja kupuje normalne rajstopy tylko roziar wieksze i nosze pod brzuchem wychodzi taniej i nie szkoda jak jest dziura od razu

Mam jeszcze jedną prośbę, z racji tego, że nigdy nie wiem co na siebie założyć i co do czego pasuje to proszę o radę :p co można założyć na sukienkę dzianinową taką cieńszą bez rękawów?

ramoneska, dłuzszy sweterek jako narzutka, kurtka dzinsowa :D

Dzieki że pytasz :) Mamcia juz jutro się kładzie do szpitala. A jeśli chodzi o Ł czekamy na wizyte u specjalisty. NIe czytam już w google i staram sie o tym nie myśleć, bo mocno na głowę mi to weszło i ciśnienie szło do góry, ja cały czas byłam zdenerwowana, ręce mi sie trzęsły i miałam skurcze. Musimy czekać i tyle. Moje zdenerwowanie nic nie przyśpieszy...Także czekamy i gdy będzie trzeba to będziemy działać

Oooo to jestem w szoku. Moja koleżanka jest teraz w 3 ciąży i 2 poprzednie miała cały czas jeden wynik własnie z 1 ciąży. Teraz kazał jej znowu zrobić, ale ona miała cieżki 2 poród i miała przetaczaną krew i to podobno dlatego...
No i super Jolciu[emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

ja kupuje normalne rajstopy tylko roziar wieksze i nosze pod brzuchem wychodzi taniej i nie szkoda jak jest dziura od razu

ramoneska, dłuzszy sweterek jako narzutka, kurtka dzinsowa :D
O dziękuję, to też kupię większe i przetestuje :D I dzięki za inspiracje, u mnie w tej kwestii zawsze jest brak weny :p

reklama
Do góry