Nie dołuj... [emoji20]Ojoj, a po porodzie to dopiero urosna[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Melissa szyję chyba do N.....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dołuj... [emoji20]Ojoj, a po porodzie to dopiero urosna[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
No moj to nawet blizniaka ma w brzuchu[emoji6]Może on jest z tych wrażliwych, którzy razem z ciężarną kobieta ciąże przechodza [emoji16][emoji16]
![]()
O ale rosnie[emoji3]
Nie mam dobrego doswiadczenia z laryngologami na nfz, nie znam takiego dobrego. Moze gdybym sama szybciej trafila do tej mojej to bym az takich problemow nie miala. Ona sie tez specjalizuje w chrapaniu, bardzo bym chciala zeby do niej poszedl.A na fundusz nie może iść .? Przecież nie trzeba wszędzie chodzić prywatnie
Tez tak mam dosc czesto, ale ja mam problemy z zoladkiem.Dziękuje, usiadłam i jest trochę lżej. Ciekawe jak ja pójdę spać :/ tak mi brzuch rozciąga , czuje jak by miał mi zaraz pęknąć. Też tak masz ?
U nas do laryngologa to nie wiem ile, ale do gastrologa czekalam 7 miesiecy.U mnie na NFZ jest tak .
Bierzesz skierowanie od lekarza rodzinnego. Zapisujesz się z tym skierowaniem piętro wyżej u laryngologa , i za kilka dni już masz wizytę. Nie czeka się 2/3 tygodnie. Chyba ,że w większych miastach tak długo się czeka ?
Ech... Żeby chorować w tym kraju, to naprawdę trzeba mieć zdrowie.... [emoji52]U nas do laryngologa to nie wiem ile, ale do gastrologa czekalam 7 miesiecy.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Juz mu powiedzialam, ze bede spac w salonie a on bedzie mi tylko mala do karmienia przynosil[emoji23] Chyba nie wzial tego powaznie, musze jeszcze kilka razy powtorzyc[emoji6]Powiedz mu, że jak chrapaniem małą obudzi, to on będzie usypiać, może go to zmobilizuje [emoji6]
![]()
Czyli myślisz że będzie duży?Narazie dzieci tkanki tłuszczowej mają bardzo niewiele więc tu ogólnie, głównie o budowę chodzio wzrost itp
![]()
Jestem przepraszam nie zauważyłam.
Czasem coś tam uszyjeJeden z Minky i tak kupię na pewno, na chłodniejszy wieczór lub na wrzesień się przydaz Minky też kocyk i poduszkę też kupię
aaaa. Nie mogę się doczekać zakupów w maju
sama uszyjesz?
nie wiedziałam, że zajmujesz się szyciem
![]()