Margana
Fanka BB :)
Hej. Ja na 17.30. A Ty jak sie czujesz?Hey jak tam wizytowala któraś mamusia ?[emoji4]
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Hej. Ja na 17.30. A Ty jak sie czujesz?Hey jak tam wizytowala któraś mamusia ?[emoji4]
![]()
Czyli ciąża donoszona...można rodzic [emoji16][emoji16] ciekawe czy ktoras z nas faktycznie zacznie wtedy rodzic [emoji16] ale byłby tlok w szpitalachSerio? To może naprawdę cos w tym jest[emoji5]️ no mi i jedno i drugie w pełnię i mowie sprawdzę sobie kiedy teraz patrze a tu 28 czerwca[emoji5]️to bedzie moj 37+1[emoji5]️
Wczoraj to miałam trochę doła, tłumaczę sobie, że to pewnie w większości woda ale i tak słabo działa. Pocieszam się tym, że po porodzie zrzucimy te kg![]()

Mnie tez, a nie mam cukrzycy[emoji6] Ale to chyba przez moje zatoki.
Dziecko sikajac uzupelnia wody.... Może jakims cudem przestana się saczycO jejku biedna [emoji20] na pewno wiem ,że wody jakoś da się uzupełniać ale nie wiem ile tygodni da się to podtrzymywac
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Aha... To nie dziwię się, że stres... [emoji20]Franczyza niestety. Za mala miejscowość na oddzial
![]()
Ojej, to samo Ci sie trafilo co u mnie. Ja wczoraj jechalam drugi raz[emoji53]Muszę iść jeszcze raz na morfologie... Krew w probówce skrzepła :/ tylko średnio mam miejsce żeby mi krew pobrali :/ jestem zła
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ale chyba nie powinbas placic drugi raz? Nie mowili nic? Mi od tazu powiedziala, ze nic nie place.No no chce mi się tam znów jechać... I znów muszę zapłacić??? Kuźwa no.. Wiem że to grosze ale tam grosz tu grosz i się uzbiera :/ nie wiem w ogóle czy dziś dam radę... Najwyżej w pon rano.. Do 15.30 powinnam mieć wyniki. Bo po tej h mam wizytę
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja już myję na leżąco w wannie, choć nie lubię, albo klękam... Jak ostatnio zrobiłam więcej skłonow nadwannowych (farbę spłukiwałam..) to potem skurcze miałam, więc od tego czasu się pilnuję..Mi strasznie ciarpna plecy jak wlosy myje. Bo musze się schylić nad wanne