reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ejjjj Ty się śmiejesz z tej pełni a w szpitalu właśnie słyszałam , że wiele kobiet przy pełni zaczyna rodzic byłam zaskoczona

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez o tym slyszalam[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

To mamy tyle samo na plusie, też przybrałam kilogram :D
Kochana szaleje, to i mama szczęśliwa :)
A jak się czujesz przy tej anemi ? Zaglądaj do nas częściej, pisz co słychać :) my chyba ten sam tydzień mamy. :) To super okazja. Pochwal się zdjęciami kiedyś :p
Tak podobny tydzień mamy tylko Ty jestes dwa dni do przodu bo ja mam dzisiaj dopiero 23.4tydz :) to pewnie mało przytyjemy do konca ciąży jak dopiero mamy obydwie po 1kg :p z synkiem na tym etapie miałam 3,5kg na plusie a finalnie 10.5kg czyli teraz też źle nie będzie. :)
Mam anemie ale narazie tego nie odczuwam ze coś jest nie tak :)lekarka mówi ze tez moxe przez to ze slabo tyje . Biorę tabletki ostatnio koktsjle z pietruszką to moze wyniki sie poprawia .
a fotki wózka wrzuciłam parę stron wcześniej.
Dzisiaj będę miała paczkę z allegro bo zamówiłam dla małej zestaw minky kocyk i poduszka za 33zl , pościel, butelkę i smoczek z Avent :) jak beda fajne to wrzucę zdjęcie i link do tego sprzedajecego :)

Bankowość też już przerabiałam, ale jednak łatwiej wcisnąć komuś telefon z abonamentem niż kredyt ;)

w57v9n73fe3ysoga.png
Moze i tak. Moja szefowa ma 4 franczyzy i kazda z innego banku... I ja nie dosc ze bylam odpowiedzialna za sprzedaz dziewczyn itp to jeszcze sama mialam w każdym z nich plan... Wiec ciezko bylo...

0d1ysek204b7r6bk.png

Haha jeszcze Justkiem nigdy nie byłam [emoji16][emoji16][emoji16] nie ma za co

f2w39n7303c24ozn.png
No to od dziś jesteś Justek[emoji1] [emoji39] pracowałam kiedyś z taka dziewczyna i właśnie mówiliśmy do niej Justek i tak mi się jakoś dobrze kojarzy [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry