olaaa7
Fanka BB :)
Jeee dobreee nie pomyślałam o tymTo Twój będzie miał zadanie Cię wymasowac wieczorem [emoji1]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeee dobreee nie pomyślałam o tymTo Twój będzie miał zadanie Cię wymasowac wieczorem [emoji1]
Tez o tym slyszalam[emoji3]Ejjjj Ty się śmiejesz z tej pełni a w szpitalu właśnie słyszałam , że wiele kobiet przy pełni zaczyna rodzic byłam zaskoczona
Fajnie [emoji106]16tego ide do szkoly rodzenia. Przed chwilą dostalam telefon[emoji50] juz sie doczekac nie mogę[emoji7][emoji7]
![]()
Super!A moj mąż wraca jutro i nie wiem czy nie na 2 tygodnie [emoji5]
Hania też spała.. Obudziła się dopiero po kanapkę z pastą fasolową i czosnkiem... [emoji6]Tak wiadomo problemy natury psychicznej tez wchodzi w grę
Moj Antoś dalej śpi po tej glukozie 0 ruchów
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak podobny tydzień mamy tylko Ty jestes dwa dni do przodu bo ja mam dzisiaj dopiero 23.4tydzTo mamy tyle samo na plusie, też przybrałam kilogram
Kochana szaleje, to i mama szczęśliwa
A jak się czujesz przy tej anemi ? Zaglądaj do nas częściej, pisz co słychaćmy chyba ten sam tydzień mamy.
To super okazja. Pochwal się zdjęciami kiedyś
![]()
Faaajne [emoji16]Jak dla mnie mega wygoda nic nie ciśnie nie przeszkadza [emoji39]![]()
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Moze i tak. Moja szefowa ma 4 franczyzy i kazda z innego banku... I ja nie dosc ze bylam odpowiedzialna za sprzedaz dziewczyn itp to jeszcze sama mialam w każdym z nich plan... Wiec ciezko bylo...Bankowość też już przerabiałam, ale jednak łatwiej wcisnąć komuś telefon z abonamentem niż kredyt
![]()
No to od dziś jesteś Justek[emoji1] [emoji39] pracowałam kiedyś z taka dziewczyna i właśnie mówiliśmy do niej Justek i tak mi się jakoś dobrze kojarzy [emoji4]Haha jeszcze Justkiem nigdy nie byłam [emoji16][emoji16][emoji16] nie ma za co
![]()
Niestety, niech mu się szybko kończy ten wiek.. na zdjęcie czekam z niecierpliwością![]()