olaaa7
Fanka BB :)
proszę bardzo specjalnie dla Ciebie [emoji16][emoji16]![]()
![]()
Super wyglądasz a sukienka cudna [emoji7]sukienkę dziś w lumpku kupilam [emoji16] i właśnie idzie do prania![]()
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
proszę bardzo specjalnie dla Ciebie [emoji16][emoji16]![]()
![]()
Super wyglądasz a sukienka cudna [emoji7]sukienkę dziś w lumpku kupilam [emoji16] i właśnie idzie do prania![]()
![]()
Hahaha, cala prawda[emoji23]Znalezione podczas siedzenia w poczekalni..
![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No u mnie 3 CC więc ja już nie mam wyboru
Oj to na pewno miałaś ciężko. Ja z banku akurat uciekłam z powodu mobbingu współpracownicy. A w salonie plan nie był najgorszy do zrobienia. Najgorsze były ciągłe audyty, badania TK i wieczne "Ale". Jak zrobiłaś plan i wskaźniki na 110% - fajnie, ale mogło być lepiej. Mogłaś zrobić na 120 itp. Jak zawalilas TK (a zaliczyć było trudno) to 3 miesiące bez premii i pogadanki z każdym po kolei od kierownika do dyrektora regionalnego.Moze i tak. Moja szefowa ma 4 franczyzy i kazda z innego banku... I ja nie dosc ze bylam odpowiedzialna za sprzedaz dziewczyn itp to jeszcze sama mialam w każdym z nich plan... Wiec ciezko bylo...
![]()
Popieram pięknie wyglądaszDziękuję [emoji8] a Torebkę kupiłam za 30 zł w Auchan czy leclercu ale chyba z rok temu [emoji23]
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Może chodzi o bliznę? Tak myślę.Spytam bo już nie raz mnie to zastanawiało. Dlaczego po pierwszym CC , czy drugim , przy kolejnym porodzie też musi być CC ? Dlaczego nie może być sn ?
Tylko do zdjecia zapomniałam wlozyc barierke do spacerowki taka skorzana kolor jak lamówki od daszkow takie brazoweAmelis delti , jestem zadowolona lekko się prowadzi i bardzo skretny , przy synku też kiedyś taki miałam tylko w innym kolorze
Zobacz załącznik 844814 Zobacz załącznik 844815 Zobacz załącznik 844816
Po pierwszym jeszcze może być, chociaż u nas nie ma już takiej opcji. Potem już jest za duże ryzyko rozejścia rany i pęknięcia macicySpytam bo już nie raz mnie to zastanawiało. Dlaczego po pierwszym CC , czy drugim , przy kolejnym porodzie też musi być CC ? Dlaczego nie może być sn ?
No oby kurczę bo biedna ta dziewczyna [emoji20]Dziecko sikajac uzupelnia wody.... Może jakims cudem przestana się saczyc![]()
![]()
Współczuję bardzo [emoji20][emoji20][emoji20]No niestety tętno coraz słabsze i albo samo pójdzie albo rodzic bd jejciu strasznie jej współczuję [emoji22]
![]()